Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ευρωεκλογές 2019 – Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στο newsit.gr

Ευρωεκλογές 2019 – Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στο newsit.gr

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, βρέθηκε στο στούντιο του newsit.gr και μίλησε για τις επερχόμενες ευρωεκλογές και ζήτησε να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα για να γίνουν όσο το δυνατόν συντομότερο εθνικές εκλογές.

«Πρέπει να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν τα πράγματα, να πάμε παρακάτω, δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση, ούτε η θεσμική κατρακύλα, ούτε το επίπεδο ούτε η νοοτροπία. Έχουμε καταστραφεί από ένα μίγμα ιδεοληψίας και ανικανότητας, ανεπανάληπτο στα μεταπολιτευτικά χρονικά», τόνισε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μιλώντας στο newsit.gr και τον Αιμίλιο Περδικάρη.

Πρέπει να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα στην κάλπη, ώστε να γίνουν γρήγορα οι εθνικές εκλογές «για να τελειώνουμε με την κυβέρνηση Τσίπρα». Δήλωσε αισιόδοξη πως η Νέα Δημοκρατία μπορεί να είναι αυτοδύναμη και αν αυτό γίνει «θα είναι ανεπανάληπτο αυτό που θα συμβεί στους πρώτους τρεις μήνες γιατί είναι όλα εντελώς έτοιμα».

Όσον αφορά στη διαφορά των ευρωεκλογών για να υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις, έθεσε τον πήχη στο 3,5%, όσο ήταν και η διαφορά στις ευρωεκλογές του 2014. Σημείωσε όμως ότι επειδή ο Αλέξης Τσίπρας είχε χαρακτηρίσει τις ευρωεκλογές «ψήφο εμπιστοσύνης», ακόμα και «μια μονάδα να είναι η διαφορά, πρέπει να φύγει, να ζητήσει εκλογές. Αν είναι μεγάλη η διαφορά, πως μπορεί να σταθεί. Ο κ. Τσίπρας πρέπει να είναι επιτέλους συνεπής σε κάτι που λέει».

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως «έδωσε 300 ευρώ στους συνταξιούχους και το βάφτισε 13η σύνταξη. Καλώς να τα πάρουν γιατί τα δικαιούνται αλλά το να νομίζεις ότι θα δώσεις 300 ευρώ τρεις μέρες πριν από τις εκλογές και αυτό θα αλλάξει την ψήφο τους; Ότι θα εξαγοράσεις τόσο απροκάλυπτα την ψήφο αυτών των ανθρώπων;», τόνισε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Μιλώντας επί προσωπικού, είπε πως στην ευρωβουλή «θέλω να δώσω μάχες για τα εθνικά θέματα στον απόηχο της επιζήμιας συμφωνίας των Πρεσπών, για τις αξίες και τις παραδόσεις μας».

Δείτε όλη τη συνέντευξη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις