Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: “Βγαλμένο” απ’ το Game of Thrones το προεκλογικό σποτ της ΚΝΕ – video

«Spoiler alert! Τσίπρας όπως "Καλίσι"…», τιτλοφορείται spot της ΚΝΕ εμπνευσμένο από τη σειρά «Game Of Thrones».

Το σενάριο του σποτ, στα τέσσερα στιγμιότυπά του, έχει τον υπότιτλο «ΣΥΡΙΖΑ-Τι νομίζεις ότι ψηφίζεις» και «ΣΥΡΙΖΑ-Τι πραγματικά ψηφίζεις».

Το πρώτο στιγμιότυπο έχει απόσπασμα από τη θέση του πρωθυπουργού να λέει «δεν σας κάνουμε τη χάρη να ψηφιστούν Μνημόνια από αυτή τη Βουλή» και στη συνέχεια να ψηφίζει «ναι» στην ψηφοφορία για το τρίτο Μνημόνιο.

Στο δεύτερο στιγμιότυπο, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει ότι «το ΝΑΤΟ είναι ένας σχηματισμός, ένας μηχανισμός που δεν έχει λόγο ύπαρξης» και στη συνέχεια του σποτ υπάρχει απόσπασμα όπου λέει ότι «η Ελλάδα εκπληρώνει τις νατοϊκές της υποχρεώσεις» κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ και τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ, όπου και τον χαρακτήρισε “διαβολικά καλο”.

Το τρίτο στιγμιότυπο έχει αναφορά σε καταγγελία του Αλ. Τσίπρα από το βήμα της Βουλής για «πογκρόμ βίας που υπέστησαν ειρηνικοί διαδηλωτές», ενώ στη συνέχεια δείχνει πλάνα από σύγκρουση ΜΑΤ και πολιτών.

Το τέταρτο στιγμιότυπο περιέχει δήλωση του Αλ. Τσίπρα ότι «το ιερό δικαίωμα της απεργίας είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο» και κατόπιν δείχνει απόσπασμα από τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Α. Γεωργιάδη, στη Βουλή όπου λέει «ερχόμουν και δεν κρατιόμουν για να ψηφίσω κατά της απεργίας».

Το σποτ της ΚΝΕ ολοκληρώνεται με δύο αναφορές στο Game of Thrones. Η πρώτη με την Νταϊνέρις να την αποθεώνουν πριν τελικά ο δράκος της να φέρει την καταστροφή και η δεύτερη με την Άρια να μαχαιρώνει τον Night King.

«Στις 26 Μάη σημάδεψε σωστά, ψήφισε ΚΚΕ», είναι η αναφορά με την οποία κλείνει το σποτ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Περιοδεία Ανδρουλάκη στην Κρήτη μετά τη «μουρμούρα» για το «παρών» στην τροπολογία Πλεύρη για τους μετανάστες
Σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης μαζί με βουλευτές θα βρεθούν στους νομούς Ηρακλείου και Ρεθύμνου, που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα από τις αυξημένες μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 2
Ώρα αποφάσεων στο Μέγαρο Μαξίμου για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Διχασμένοι οι βουλευτές της ΝΔ για Βορίδη και Αυγενάκη
Στους κόλπους της ΚΟ της ΝΔ το κλίμα, σε μεγάλο ποσοστό, είναι υπέρ των θέσεων του Μ. Βορίδη - Αντίθετα για τον Λ. Αυγενάκη, υπάρχουν αρκετοί βουλευτές που εκτιμούν ότι «πλήγωσε την παράταξη»
Αυγενάκης και Βορίδης 2
Διπλωματικές πηγές για τη Ρηματική Διακοίνωση της Λιβύης στον ΟΗΕ: Απορρίπτουμε κάθε ενέργεια που βασίζεται σε άκυρες και ανυπόστατες συμφωνίες
«Καμία αντίδραση δεν πρόκειται να αποθαρρύνει την ελληνική κυβέρνηση από το να ασκεί, με υπευθυνότητα και έμπρακτα, τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας»
Ο χάρτης που έδωσε η Λιβύη 46
Ρηματική διακοίνωση της Λιβύης στον ΟΗΕ αμφισβητεί τη γραμμή της Ελλάδας ακόμα και νότια Κρήτης
Το επίσημο έγγραφο της Τρίπολης δείχνει για πρώτη φορά τα όρια που θέτει η Λιβύη βάσει του παράνομου Τουρκολιβυκού Μνημονίου τα οποία εκτείνονται όχι μόνο δυτικά αλλά και νότια της Κρήτης
Ο χάρτης που έδωσε η Λιβύη 36