Τρίτη, 18 Ιουν.
34oC Αθήνα

Ευρωεκλογές 2024: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ψήφισε χαμογελαστή και αισιόδοξη, «να κάνουμε την αγάπη, δύναμη»

Ευρωεκλογές 2024: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ψήφισε χαμογελαστή και αισιόδοξη, «να κάνουμε την αγάπη, δύναμη»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στην Αγία Παρασκευή. Η Πλεύση Ελευθερίας δίνει μάχη για να εκλέξει ευρωβουλευτή και η πρόεδρος του κόμματος εμφανίζεται αισιόδοξη για το αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές.

Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε λίγο μετά τις 09:30 στο 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σε δηλώσεις της αμέσως μετά ανέφερε: «Σε όλο αυτό το διάστημα οι πολίτες μας έδωσαν τεράστια δύναμη. Μας δώσατε δύναμη κάθε ημέρα, κάθε ώρα, ακόμα και τώρα, την ώρα της κάλπης.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, σε αυτή την πολύ σημαντική ημέρα, πάμε να κάνουμε αυτή την δύναμη και αυτή την αγάπη που μας δώσατε όλον αυτόν τον καιρό, πάμε να την κάνουμε Ζωή και στην ευρωβουλή. Πάμε με χαμόγελο, με αισιοδοξία, με αποφασιστικότητα, πάμε να μετατρέψουμε την αγάπη σε δύναμη για δικαιοσύνη, για ισότητα, για ειρήνη. Πάμε να κάνουμε την αγάπη, δύναμη».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ίδρυσε την Πλεύση Ελευθερίας το 2016 και στις εθνικές εκλογές του 2023, το κόμμα κατάφερε να μπει στη βουλή, με 8 βουλευτές.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις