Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ζητά η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, εντός και εκτός Βουλής, ζήτησε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σήμερα Τετάρτη (15.5.24).

«Επαναλαμβάνω την πρότασή μου για ντιμπέιτ, προς τον πρωθυπουργό και τους υπόλοιπους αρχηγούς, είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφορικά με τις ευρωεκλογές, σημειώνοντας ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε ντιμπέιτ μέσω τικ-τοκ».

Απευθυνόμενη στον κ. Μητσοτάκη, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είπε ότι «πρέπει να μπείτε σε ένα διάλογο. Να αντιληφθείτε ότι δεν γίνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η δημοκρατική λειτουργία με μονολόγους, σε προστατευμένο περιβάλλον, και σε ελεγχόμενα μέσα, χωρίς κίνδυνο. Η πολιτική ενέχει κινδύνους, ρίσκα, ευθύνη. Και ότι έχει όλη αυτή την υποχρέωση λογοδοσίας, που εσείς αποποιείστε».

Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε επίσης ότι «εμείς είμαστε ανοιχτά υπέρ του διαλόγου, της αντιπαράθεσης και της ενημέρωσης των πολιτών. Ντιμπέιτ, λοιπόν, και εδώ, μέσα στη Βουλή. Το λέω από τώρα, για να προκαταλάβω την συνθήκη μήπως και το σκεφτεί ο κύριος Μητσοτάκης και δεν έρθει, και φύγει (από συζήτηση αρχηγών). Να έρθει και να κάνει εδώ, με όλους, διάλογο. Όχι να απαντήσει στους δύο αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ και να φύγει, όπως του αρέσει να κάνει».

«Να έρθει να απαντήσει, σε μένα που τον ρωτάω ξανά και ξανά, όταν κοντεύουν τις 60 οι επίκαιρες ερωτήσεις που έχω καταθέσει στον πρωθυπουργό, από τα τέλη Αυγούστου», κατέληξε η επικεφαλής της ΚΟ της Πλεύσης Ελευθερίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκη Κεραμέως – Δημήτρης Κουτσούμπας: Κόντρα στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο – «Πώς σας την έφεραν έτσι οι συνεργάτες σας» – «Έχετε απύθμενο θράσος»
Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο, μεταξύ της υπουργού Εργασίας Νίκης Κεραμέως και του γενικού...
Η Νίκη Κεραμέως στη Βουλή
6
Μέχρι τις 23 Οκτωβρίου η τροπολογία για το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη - Παύλος Μαρινάκης: «Θα είναι μόνο για την τιμή των νεκρών»
Θα απομακρυνθούν αντικείμενα γύρω από το χώρο μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη αλλά τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών αποφασίστηκε να μη σβηστούν
Το μνημείο του αγνώστου στρατιώτη 6
Στα εγκαίνια των ΤΕΠ του νοσοκομείο «Αττικόν» ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Ένταση ανάμεσα σε ΜΑΤ και εργαζόμενους
Το νέο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών χρηματοδοτήθηκε με χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης και τον πρωθυπουργό στο νοσοκομείο «Αττικόν» συνόδευε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Αττικόν
44
ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης στρέφεται στα παλιά στελέχη για να αντιμετωπίσει τον Αλέξη Τσίπρα
Οι συναντήσεις αυτές έχουν να κάνουν και με την συζήτηση που θα γίνει την Πέμπτη για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, όπου ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να ανεβάσει ιδιαίτερα τους τόνους
Νίκος Ανδρουλάκης 4