Πολιτική

Φλαμπουράρης: Οι προτάσεις του για την ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ

Σύντομη παρέμβαση μέσα από την οποία κατέθεσε την πρότασή του για την ανάκαμψη του κόμματος έκανε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης, κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ε
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης έκανε λόγο για ενίσχυση της αντιπολιτευτικής τακτικής και στάθηκε σε τρία σημεία. Αναλυτικά αναφερε.

”Στην κατεύθυνση ενίσχυσης της αντιπολιτευτικής τακτικής μας αλλά και μιας πειστικής προγραμματικής πρότασης, θα ήθελα να θέσω τρία σημεία στα οποία πρέπει να εμβαθύνουμε στην επεξεργασία του.

1. Πρέπει να εμβαθύνουμε στις απαντήσεις μας σχετικά με την παρέμβαση στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, τα αναπτυξιακά εργαλεία, το υπερταμείο, και στο που «κολλούσε» η αναπτυξιακή μας πολιτική. Κι αυτό γιατί χωρίς να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις σ’ αυτά τα θέματα δεν θα μπορούμε να εφαρμόσουμε την πολιτική μας.

2. Να διερευνήσουμε τις βαθύτερες αιτίες σύμπτυξης του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου, γιατί μόνο έτσι θα γίνει δυνατή η αναγκαία ανατροπή αυτής της ανιστόρητης επιλογής από προοδευτικές δυνάμεις.

3. Στην τεχνική της διαπραγμάτευσης με τους «θεσμούς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι μειώσεις φόρων αυξάνουν το εισόδημα για όλους – Δέκα παραδείγματα με τις φοροελαφρύνσεις
Πρόκειται για «μεταρρύθμιση με πρόσημο εθνικό, δημογραφικό, αναπτυξιακό, διαγενεακό και χωρικό, που επιστρέφει στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ 37
Η επιστολή – απάντηση της Ελλάδας στον ΟΗΕ στη ρηματική διακοίνωση της Λιβύης: «Απορρίπτουμε το τουρκολιβυκό μνημόνιο»
Η επιστολή της Ελλάδας καταγράφει τις ελληνικές θέσεις για τα ζητήματα που έθεσε η Λιβύη και συγκεκριμένα για τα δυο θαλάσσια οικόπεδα νοτιοδυτικά και δυτικά της Κρήτης
EUROKINISSI 12
Νίκος Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: «Ανάγκη για επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης και ενοποίηση του παραλιακού μετώπου»
«Η Θεσσαλονίκη πρέπει να υπηρετήσει τον ιστορικό της ρόλο: να είναι το οικονομικό κέντρο των Βαλκανίων», τόνισε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Νίκος Ανδρουλάκης