Πολιτική

Φωτεινή Πιπιλή – Λευτέρης Αβραμάκης: Τι υποστηρίζουν για το θερμό επεισόδιο στη Βουλή

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρης Αβραμάκης είχαν ένα περιστατικό μεγάλης έντασης κατά τη διάρκεια της χθεσινής (8.12.2022) συζήτησης στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία καταγγέλλει απρεπή χειρονομία από τον κ. Αβραμάκη την ώρα που βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εκδήλωναν έντονες αντιδράσεις με αντεγκλήσεις στη Βουλή, σηκώθηκε από το έδρανό της και, διαμαρτυρόμενη από τον ενδιάμεσο διάδρομο, έφθασε μέχρι τα αριστερά επάνω έδρανα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Σήμερα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη, οι Φωτεινή Πιπιλή και Λευτέρης Αβραμάκης παρουσίασαν τις δικές τους εκδοχές για το δυσάρεστο συμβάν. 

Αβραμάκης: «Φθηνός αντιπερισπασμός»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν έκανε προσβλητικές χειρονομίες ή δεν προχώρησε σε λεκτικές προσβολές απέναντι στην κυρία Πιπιλή, κάνοντας λόγο για φθηνό αντιπερισπασμό, ενώ επεσήμανε ότι «η κ. Πιπιλή έχει μία ένταση μέσα της, που συνήθως τη μεταφέρει διακόπτοντας τους συνομιλητές, παίρνοντας το λόγο αυθαίρετα».

«Εμείς, σε μία τέτοια ένταση χθες, της είπαμε απλά “ηρεμήστε, βγείτε λίγο έξω να ηρεμήσετε”. Δεν την πρόσβαλα με τίποτα, δεν την έθιξα ως άνθρωπο. Δεν έχω δώσει ποτέ τέτοια δικαιώματα», προσέθεσε. 

Πιπιλή: «Εγώ δεν φοβήθηκα τη Χρυσή Αυγή…»

Από την πλευρά της, η Φωτεινή Πιπιλή υποστήριξε ότι ο κ. Αβραμάκης τής έκανε την ίδια χειρονομία που της είχε κάνει ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής το 2012, που σήμαινε «κάτσε κάτω γιατί είσαι πιωμένη».

«Εγώ δεν φοβήθηκα τη Χρυσή Αυγή, δεν θα φοβηθώ εσένα, απλώς έρχομαι να σου επισημάνω ότι είσαι ο Κασιδιάρης του ΣΥΡΙΖΑ και θα σε λιώσω πολιτικά για τη συμπεριφορά σου», υποστήριξε ότι απάντησε η ίδια στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα του περιστατικού. 

Ακούστε η συνέντευξη του κ. Αβραμάκη εδώ:

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη της κ. Πιπιλή: 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Όποιος φοιτητής συμμετέχει σε επιθέσεις όπως αυτή στη Νομική να διαγράφεται»
Επιτέθηκε στην Αριστερά και Κεντροαριστερά υποστηρίζοντας ότι «στήριζαν ανοιχτά τις νοσηρές μειοψηφίες φοιτητών και μη φοιτητών που "μόλυναν" με παραβατικότητα τα ελληνικά πανεπιστήμια»
Ο Παύλος Μαρινάκης 13
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ανακαινισμένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Παιανίας: Το δώρο των μικρών αθλητών της ξιφασκίας και η συνάντηση με τον Νάσο Γκαβέλα
«Η υποστήριξη του αθλητισμού αποτελεί επένδυση σε αθλητικές υποδομές με μεθοδικότητα και με παρεμβάσεις σε όλη τη χώρα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιεργάζεται το ξίφος μικρού αθλητή 5
«Καμπανάκι» Χάρη Δούκα μετά το μπλακ άουτ στην Ισπανία: «Η κατανάλωση ενέργειας στην Αθήνα τριπλασιάζεται λόγω τουριστικής κίνησης»
Με μια επιστολή ο Χάρης Δούκας ζητά να ενημερωθεί σχετικά με τον προγραμματισμό σας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της φετινής θερινής περιόδου
Ο Χάρης Δούκας 1
Φόβοι στη ΝΔ πως η υπόθεση Καραμανλή μπορεί να «τορπιλίσει» την ανοδική πορεία στις δημοσκοπήσεις
Μέλη της «γαλάζιας» κοινοβουλευτικής ομάδας επισημαίνουν ότι οι πολιτικοί χειρισμοί για τον πρώην υπουργό Κώστα Καραμανλή, μετά τη δικογραφία που έφτασε στη Βουλή, απαιτείται να είναι προσεκτικοί
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας
Κικίλιας: Καμία αύξηση στα ακτοπλοϊκά το καλοκαίρι – Δείτε παραδείγματα με τιμές μετά τη μείωση των λιμενικών τελών
«Στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια, για τη δυνατότητα που δεν είναι πολυτέλεια» γράφει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε ανάρτησή του
Στιγμιότυπο από το λιμάνι του Πειραιά 4