Πολιτική

«Φωτιές» άναψε ο Ψαριανός, με την παρουσία του σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ

Τις φήμες ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το επιτελείου της οδού Πειραιώς για τη συμπερίληψή του στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις προσεχείς εθνικές εκλογές βάλθηκε να… επιβεβαιώσει ο ίδιος. Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού έδωσε το παρών σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ στη Φιλοθέη, όπου φωτογραφήθηκε μάλιστα μαζί τους Πέτρο Τατσόπουλο και Σάκη Μουμτζή, καθώς και άλλα «γαλάζια» στελέχη και η φωτογραφία αυτή κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ήταν η πρώτη φορά έτσι, μετά την αποχώρησή του από το Ποτάμι, κατά την οποία ο κ. Ψαριανός φανέρωσε τις προθέσεις του. Η παρουσία του, ωστόσο, στην εκδήλωση της Β3 ΝΟΔΕ της ΝΔ προκάλεσε εκνευρισμό στο Ποτάμι, το οποίο σε ανακοίνωσή του τα έβαλε με τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Είναι ο μάνατζερ των μετεγγραφών Ψαριανού-Αμυρά στη ΝΔ», υποστήριξε η Σεβαστουπόλεως, αφού είναι γνωστό πως και ο Γιώργος Αμυράς συζητάει το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος με τη ΝΔ (σ.σ.: ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής το 2014).

Στην ίδια ανακοίνωση, μάλιστα, το Ποτάμι υποστηρίζει ειρωνικά πως ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι τυπικά αρμόδιος για τις λίστες των υποψηφίων της ΝΔ, αλλά εν τέλει θα πρέπει ν’ απαντήσει – όπως υποστηρίζει στην ανακοίνωση το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη – εάν πήρε αυτή την αρμοδιότητα ή απλώς «καπελώνει» τους υπόλοιπους αρμόδιους στη ΝΔ, συμπεριλαμβανομένου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατά πληροφορίες, ο κ. Ψαριανός πράγματι συμπεριλαμβάνεται στις προκαταρκτικές επιλογές Μητσοτάκη για το ψηφοδέλτιο κάποιας από τις περιοχές της Β΄ Αθήνας, αλλά η υποψηφιότητά του δεν πρόκειται ν’ ανακοινωθεί νωρίτερα από την προκήρυξη των εκλογών. Αποτελεί, ωστόσο, και μια υποψηφιότητα που φαίνεται να διχάζει τον κομματικό μηχανισμό και κυρίως τους «παλιούς» της ΝΔ, οι οποίοι – όπως συμβαίνει πάντοτε σε αντίστοιχες περιπτώσεις – εμφανίζονται εξαιρετικά επιφυλακτικοί έως και εχθρικοί απέναντι σε οποιαδήποτε νέα υποψηφιότητα. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για τον κ. Ψαριανό, συνεπώς τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο Πολάκης θεσμικά αιτήθηκε την πληρωμή σε αγρότες και κτηνοτρόφους» – «Βιαστικοί ή συνυπεύθυνοι;»
Δημοσιεύματα και διαρροές με ονόματα βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το σημερινό για τον Παύλο Πολάκη έχουν στόχο να κρύψουν την ευθύνη του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του»
Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή 2
Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσφεύγω άμεσα στην δικαιοσύνη» – Διάψευση για εμπλοκή του σε υπόθεση κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης
«Δεν θα επιτρέψω κανένας να παίξει ξανά με την Τιμή και την Υπόληψή μου. Αρκετά υπέφερα από την λάσπη και τις συκοφαντίες στο παρελθόν. Ως εδώ!»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Μου έβαλε το "μαχαίρι στο λαιμό" για τα χρήματα που έπρεπε να δώσω», λέει η Ζέττα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε
«Πάλεψα με τη συνείδησή μου όχι για το αν θα πληρώσω, αλλά για το αν πρέπει να τον καταγγείλω αμέσως ή να του δώσω ένα περιθώριο ενδεχομένως να διορθώσει»
Η Ζέττα Μακρή
ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα: Έπαιξες την χώρα στα ζάρια – Η ιστορία δεν γράφεται με όρους μάρκετινγκ, αλλά από το βίωμα του ελληνικού λαού
Αντί για κατάργηση των μνημονίων, έφερε το τρίτο, αχρείαστο και επαχθέστερο μνημόνιο, το υπερταμείο και την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 έτη
Αλέξης Τσίπρας 4