Πολιτική

ΦΩΤΟ: Με κόκκινο μπαλόνι η Ζ. Κωνσταντοπούλου στη Βουλή! – Έγινε… μπίλιες με την Τσαρουχά

Τον αγωνιστικό παλμό των διαδηλώσεων μετέφερε στην αίθουσα του κοινοβουλίου η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία εμφανίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής κρατώντας ένα μεγάλο κόκκινο μπαλόνι.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε τον εκνευρισμό της προεδρεύουσας Μαρίας Κόλια Τσαρουχά, η οποία έκανε δυο φορές παρατήρηση στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απομακρύνει το αντικέιμενο απο την αίθουσα, κάτι που η κα Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε πειρσματικά να κάνει.

“Το κόκκινο μπαλόνο να το κρύψουν από την Βουλή αυτοί που το έχουν”, είπε αρχικά η κα Τσαρουχά, ενώ λίγα λεπτά αργότερα απευθύνθηκε συνέχεια στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: “Το αντικείμενο που έχετε πάνω και είναι θορυβώδες, είπα και πριν να το βάλετε κάτω”.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζητούσε επίμονα από την αντιπρόεδρο το λόγο, προφανώς για να εξηγήσει τι σημαίνει το κόκκινο μπαλόνι, αλλά η προεδρεύουσα αρνήθηκε να της τον δώσει, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για κατάχρηση εξουσίας. “Αφού θέλετε το μπαλόνι, δεν έχετε το λόγο”, της είπε χαρακτηριστικά η κυρία Τσαρουχά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ορόσημο της ΔΕΘ για τη δημοσκοπική ανάκαμψη της ΝΔ και οι χειρισμοί στην υπόθεση της παραπομπής Καραμανλή σε Προανακριτική
Στην πρόταση που θα καταθέσει η ΝΔ, θα αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ζητείται η παραπομπή του κ. Καραμανλή σε προκαταρκτική εξέταση για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής