Πολιτική

Γάλλος υφυπουργός: Ανεύθυνος δανδής ο Βαρουφάκης!

Σκληρή κριτική σε όσους καλοδέχτηκαν τον Γιάνη Βαρουφάκη στη Γαλλία άσκησε ο Jean Marie Le Guen, ο οποίος μάλιστα χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό Οικονομικών "ανεύθυνο δανδής".

“Παρακολουθώ άφωνος την ριζοσπαστική αριστερά (της Γαλλίας) να τρέχει πίσω από αυτόν τον ανεύθυνο δανδή της ελληνικής οικονομίας. Ενώ ως χθες έπλεκαν το εγκώμιο του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα και τον αποκαλούσαν το μέλλον της αριστεράς στην Ευρώπη, σήμερα έρχονται να στηρίξουν αυτόν που υπονομεύει τον κ. Τσίπρα και την ανόρθωση της Ελλάδας” δήλωσε σε γαλλικό ραδιόφωνο ο υφυπουργός της Γαλλίας αμόδιος για τις σχέσεις του κράτους με το κοινοβούλιο.

Ενώ και για τον πρώην υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, Αρνό Μοντεμπούρ, ο οποίος προσκάλεσε τον Γιάνη Βαρουφάκη στη Γιορτή του Τριαντάφυλλου, ο Marie Le Guen δεν είπε τα καλύτερα: “Είναι μια προσωπικότητα που του αρέσει συχνά να ικανοποιεί τον εαυτό του, αλλά έχει πράγματα να προσφέρει στον κοινό αγώνα του Σοσιαλιστικού κόμματος”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θύελλα αντιδράσεων κατά της Hellenic Train για την απόλυση του προέδρου των μηχανοδηγών, Κώστα Γενιδούνια
«Ο Κώστας Γενιδούνιας απολύεται παραμονή Πρωτομαγιάς, την ώρα που έφτασε στη Βουλή η δικογραφία για τα ''εγκληματικά λάθη'' του Κώστα Καραμανλή» επισημαίνει ο Σωκράτης Φάμελλος
Τα κεντρικά γραφεία της Hellenic Train 5
«Πόλεμος» Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου με αφορμή τον Πολάκη για παντελόνια, φούστες και στρινγκ στη Βουλή
«Είπατε κυρία Κωνσταντοπούλου ότι αναφέρθηκα σε φουστίτσα, στρινγκ. Να βρείτε από τα πρακτικά πού το ανέφερα. Αλλιώς να ζητήσετε συγγνώμη», απάντησε ο Υπουργός Υγείας στην Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 3
Ο Παύλος Πολάκης μετά την καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση: «Δεν μασάω παλικάρια της φακής – Θα τα πούμε στο Εφετείο»
Ο Παύλος Πολάκης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή μετά από μήνυση του πρώην προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή
Ο Παύλος Πολάκης 13