Πολιτική

Γεννηματά: Εμείς δεν θα διαψεύσουμε τις ελπίδες των πολιτών, όπως ο Τσίπρας

Κριτική στη «παλιά δεξιά του κ. Μητσοτάκη και η νέα δεξιά του κ. Τσίπρα» από τη Φώφη Γεννηματά που βρέθηκε στα Γρεβενά.

Αισιόδοξη για την εκλογική επιτυχία του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε από τα Γρεβενά η Φώφη Γεννηματά όπου συναντήθηκε με κομματικά στελέχη και φίλους του ΚΙΝΑΛ. «Και κάθε μέρα ανταποκρίνονται και περισσότεροι. Κάθε πόλη είναι και μια απάντηση. Κάθε εκδήλωσή μας είναι και ένα μήνυμα. Υπάρχει ισχυρό προοδευτικό ρεύμα απέναντι στις δύο όψεις της συντήρησης», δήλωσε εκφράζοντας ικανοποίηση για το κλίμα που συνάντησε στη Πρέβεζα, την Άρτα και τα Γρεβενά ενώ το βράδυ θα μιλήσει στη Κοζάνη. Πρόσθεσε ότι «οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν ότι μπορούν να μας εμπιστευθούν. Εμείς δεν θα διαψεύσουμε την ελπίδα τους, τις προσδοκίες τους και την εμπιστοσύνη τους, όπως έκανε ο κ. Τσίπρας».

Η Φώφη Γεννηματά προσκάλεσε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να ενισχύσουν το Κίνημα Αλλαγής, ενώ επέκρινε έντονα «τη παλιά δεξιά του κ. Μητσοτάκη και η νέα δεξιά του κ. Τσίπρα». «Γι΄ αυτό και το μεγάλο δίλημμα των εκλογών είναι ένα. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η Φώφη Γεννηματά μίλησε, επίσης, για δυνάμεις της πόλωσης και του διχασμού που με τη στάση τους καθυστέρησαν και ακρίβυναν την έξοδο από την κρίση.

«Οι θυσίες του Ελλήνων πολιτών μετά από 10 χρόνια πρέπει και μπορούν επιτέλους να δικαιωθούν. Εμείς στο Κίνημα Αλλαγής έχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση το σχέδιο Ελλάδα, για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη. Με αυτό το σχέδιο που είναι ελληνικής ιδιοκτησίας και υπογραφής μπορούμε να αφήσουμε οριστικά πίσω μας την κρίση, τα μνημόνια, τα αδιέξοδα», τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χάρης Δούκας στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ: Δεν θα πρέπει να συγκυβερνήσουμε με τη ΝΔ σε κανένα σενάριο μετά τις εκλογές
«Πρέπει να γίνουμε δύναμη αλλαγής, να πείσουμε με σοβαρότητα και τεκμηρίωση με τη γλώσσα της ανασυγκρότησης, ένα μεγάλο "ναι" σε μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος»
Δεύτερη ημέρα εργασιών του 4ου τακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του taekwondo στο Παλαιό Φάληρο. Σάββατο 28 Μαρτίου 2026  (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ