Πολιτική

Γεννηματά: Η ανάρτηση για την επέτειο της «Αλλαγής» [pic]

38 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ιστορική νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981. Η ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά για την επέτειο.

«18.10.1981: Μία ελπίδα που δεν διαψεύστηκε! Σαν σήμερα η Αλλαγή!». Με αυτήν τη φράση της Φώφης Γεννηματά αρχίζει η ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επέτειο των 38 χρόνων από την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981.

«Στο άκουσμα της μεγάλης νίκης χιλιάδες ανθρώπων ξεχύνεται στους δρόμους. Το θυμάμαι σαν να είναι χθες… Κατεβαίνω την Πανεπιστημίου, είμαστε ένα ορμητικό ποτάμι νέων παιδιών. Με τις σημαίες μας ψηλά. Η μέθη της νίκης που μας έχει συνεπάρει κάνει τα βήματά μας γοργά. Τα όνειρά μας για μια νέα Ελλάδα δεν μπορούν να περιμένουν ούτε λεπτό!», αναφέρει, σε προσωπικό τόνο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως προσθέτει, εκατομμύρια άνθρωποι, που για δεκαετίες ήταν στο οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό περιθώριο, αποφασισμένοι να «μεθύσουν τον ήλιο», να τον σπρώξουν ψηλά να φωτίσει και τη δική τους ζωή.

«Στις 18 Οκτωβρίου 1981 ο λαός άλλαξε τη μοίρα του. Πίστεψε και αγωνίστηκε για μια ελπίδα που δεν διαψεύστηκε. Όσο κι αν χτυπηθεί ο χώρος μας, οι ρίζες που μπήκαν παραμένουν στέρεες. Με όσα καταφέραμε, με όσα μάθαμε και κυρίως με όσα ονειρευόμαστε προχωράμε… Με το κεφάλι ψηλά και το βλέμμα στο μέλλον!», υπογραμμίζει καταλήγοντας η κ. Γεννηματά.

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης προτείνει την αλλαγή ονόματος του Κινήματος Δημοκρατίας σε Δημοκράτες – Προοδευτικό Κέντρο
«Ήρθε η ώρα για ένα άλμα που θα μετατρέψει την πρωτοβουλία που ξεκίνησε από το Γκάζι σε μια νέα δημοκρατική παράταξη, αντάξια των ευρωπαϊκών προτύπων» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
24
Πιερρακάκης: «Η έλλειψη αποτελεσματικότητας, διαβρώνει την εμπιστοσύνη σε πολλές κοινωνίες»
«Η ισορροπία στη διακυβέρνηση λείπει από πολλά μέρη του κόσμου, ανάμεσα σε σημαντικές παραμέτρους» λέει ο πρόεδρος του Eurogroup και υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Ανδρουλάκης στο TikTok: «Με το GenRent έχουμε ολοκληρωμένη απάντηση στο ζήτημα στέγασης»
Το GenRent αποσκοπεί σε περιορισμό της βραχυχρόνιας μίσθωσης, κατάργηση της golden visa, πλαφόν στην αύξηση ενοικίων, θέσπιση ανώτατων μισθωμάτων για ακίνητα που δεν πληρούν βασικές προδιαγραφές
Νίκος Ανδρουλάκης