Πολιτική

Γεωργιάδης: Άχρηστη και ανίκανη κυβέρνηση – Οι Έλληνες θέλουν δεν θέλουν, θα ψηφίσουν Μητσοτάκη

«Δεν έχω δει τέτοιους άχρηστους ανθρώπους στη ζωή μου, δεν μπορούν να δέσουν τα κορδόνια τους. Θέλουμε να σηκωθούν να φύγουν, δεν κάνουν γι αυτή τη δουλειά. Είναι ανίκανοι» είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην κυβέρνηση. Σημείωσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει να γίνουν άμεσα εκλογές και ότι, όταν προκηρυχτούν, οι Έλληνες «θέλουν δεν θέλουν, θα ψηφίσουν Κυριάκο Μητσοτάκη».

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή «ΑΠΕριττα» για το νέο κόμμα της Εθνικής Ενότητας, τόνισε ότι δεν πρόκειται για νέο κόμμα. Όπως ανέφερε, Ο ΛΑΟΣ κατέβηκε στις εκλογές του Ιανοαυρίου και πήρε 1% και ο Αριστείδης Μπαλτάκος είχε ανακοινώσει το κόμμα «ΡΙΖΕΣ» και δεν κατέβηκε ποτέ σε εκλογές. «Το ένα και το μηδέν ενώθηκαν τώρα για να κάνουν, λέει, νέο κόμμα. Τους βλέπω στο 0,5 αν φθάσουν στις εκλογές» σχολίασε.

Αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια στην Ειδομένη, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με τη στάση της επέτρεψε να δημιουργηθεί ο παράτυπος καταυλισμός και ότι στην περιοχή δραστηριοποιούνται ανεξέλεγκτα «κάθε μορφής αλληλέγγυοι». Πρόσθεσε ότι αν κυβερνούσε η ΝΔ, θα απέκλειε εξαρχής προληπτικά τη μοναδική γέφυρα που υπάρχει στην περιοχή, εμποδίζοντας έτσι τη συγκέντρωση χιλιάδων ανθρώπων στα σύνορα. «Θα μπορούσε η κυβέρνηση, αν δεν κοιμόταν όρθια, να είχε αποκλείσει τη γέφυρα και να μη μαζευτούν στην Ειδομένη» είπε.

Τέλος, για το θέμα του Σταύρου Παπασταύρου, ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Πρέπει να δικαστεί ο κ. Παπασταύρου, αλλά να έχει δίκαιη δίκη, όπως όλοι μας».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σε «αναμμένα κάρβουνα» η κυβέρνηση για τις «καραβιές» μεταναστών και τη δομή στην Κρήτη: Το διπλό πολιτικό κόστος και το «στοίχημα» Χαφτάρ
Η κλειστή δομή κράτησης παράνομων μεταναστών στην Κρήτη προγραμματίζεται να γίνει στο νομό Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο Καστέλι, σε ένα στρατόπεδο που είναι κλειστό
Mετανάστες στο Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς Χανιών 18