Πολιτική

Γεωργιάδης για Καλλιάνο: Παρότι μου τηλεφώνησε ο πατέρας του δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν

Απαντήσεις ως προς τις καταγγελίες του Γιάννη Καλλιάνου για τους γιατρούς στο «Αττικόν» νοσοκομείο όσον αφορά τον θάνατο του πατέρα του έδωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (29.04.24).

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε τα συλληπητήριά του στον Γιάννη Καλλιάνο και στην οικογένειά του και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φακελάκι με τα 500 ευρώ που φέρεται να έλαβε ο θεράποντας γιατρός του πατέρα του βουλευτή της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο Γιάννης Καλλιάνος όσο και η μητέρα του αποκάλυψαν ότι ο θεράποντας γιατρός του πατέρα του βουλευτή της ΝΔ πήρε φακελάκι με το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, με τον καθηγητή αγγειοχειρουργικής ωστόσο να το διαψεύδει. 

«Θερμά συλληπητήρια, ένας άνθρωπος έφυγε, ένας πατέρας έφυγε. Έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του γιατρού για το φακελάκι, η καταγγελία έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης» τόνισε ο υπουργός Υγείας. 

Ο ίδιος δεν θέλησε να αναφερθεί περαιτέρω στις καταγγελίες του Γιάννη Καλλιάνου για το «Αττικόν» νοσοκομείο, υπογραμμίζοντας πως έχει διαταχθεί ΕΔΕ. 

 

Ωστόσο, τοποθετήθηκε σχετικά με το τηλεφώνημα που του είχε κάνει ο Γιάννης Καλλιάνος, επισημαίνοντας ότι ο πατέρας του βουλευτή δεν πήρε ΜΕΘ, γιατί δεν προβλεπόταν.

«Παρότι μου τηλεφώνησε ο Γιάννης Καλλιάνος, δεν πήρε ΜΕΘ, καθώς δεν προβλεπόταν… Εγώ υπουργός Υγείας δεν παρεμβαίνω στα κρεβάτια της ΜΕΘ», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

«Είχα την ίδια εικόνα με τον Καλλιάνο για τον πατέρα του από τους γιατρούς ότι πηγαίνει καλά».

Έστειλε πάντως το μήνυμα ότι «την τιμή και την υπόληψη των γιατρών του ΕΣΥ, ο υπουργός Υγείας την υπερασπίζεται».

«Δεν μπορούμε να ακυρώσουμε όλη τη λειτουργία του Αττικόν νοσοκομείου», υποστήριξε και ανέφερε για τον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου ότι «ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης για Μέση Ανατολή: «Αδιαπραγμάτευτη για την Ελλάδα η ασφάλεια ναυτικών και πλοίων»
Μήνυμα υπέρ της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, του Διεθνούς Δικαίου και της άμεσης αποκλιμάκωσης στην περιοχή έστειλε ο ΥΠΕΞ, στις κοινές δηλώσεις του με τον ομόλογό του από τη Σιγκαπούρη
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Γιώργου Γεραπετρίτη, με τον υπουργό Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης, Βίβιαν Μπαλακρίσναν, στην Αθήνα, Πέμπτη 2 Απριλίου 2026   (Πηγή φωτογραφίας: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Χατζηδάκης σε Ανδρουλάκη για εκλογές: Προσέξτε, γιατί τα αιτήματα καμιά φορά γίνονται δεκτά
Η ατάκα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης αναζωπύρωσε τη σχετική συζήτηση στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου, με κάποιους να μην αποκλείουν τις πρόωρες κάλπες ως σενάριο διαχείρισης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Κωστής Χατζηδάκης και Νίκος Ανδρουλάκης 37
Καραμανλής και Παπακώστα οι δυο βουλευτές για τους οποίους ζητείται η άρση ασυλίας τους για κακουργήματα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Χατζηβασιλείου και Αθανασίου στην 3η δικογραφία - Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr για τους υπόλοιπους βουλευτές ζητείται η άρση ασυλίας για κλιμακούμενα πλημμελήματα
Φωτεινή Αραμπατζή, Κώστας Καραμανλής
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
135