Πολιτική

Για την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ οι δημοσιογράφοι στοχοποιούν τον Πολάκη

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου κλήθηκε να σχολιάσει όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες με τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά και τις προκλητικές επιθέσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κ. Πολάκη κατά της δημοσιογράφου του Alpha, Ευαγγελίας Τσικρίκα και όχι μόνο.

Για την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ όπως φάνηκε από τις δηλώσεις της στον Αθήνα 9.84, ο κ. Πολάκης δεν στοχοποιεί συγκεκριμένους δημοσιογράφους, υβρίζοντάς τους μέσω του Facebook, αλλά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως οι δημοσιογράφοι έχουν στοχοποιήσει πολιτικούς, όπως τον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Φίλη και όχι το αντίθετο.

Μάλιστα, υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο πλευρό των δημοσιογράφων, ειδικά εκείνων που κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους με το μαύρο που έρχεται στα κανάλια.

Ωστόσο, όταν κλήθηκε η κα Σβίγκου να σχολιάσει την ανάρτηση του κ. Πολάκη για την κα Τσικρίκα αλλά και για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, Παύλο Τσίμα, δεν θέλησε να το κάνει.

Σχετικά με τον αποκλεισμό μέσων ενημέρωσης στις ερωτήσεις προς τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ, η κα Σβίγκου το απέδωσε στον μικρό χρόνο που υπήρχε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ: Αρβανίτης και Φαραντούρης «αδειάζουν» την Ακρίτα για την επίθεσή της στον δημοσιογράφο Άγγελο Προβολισιάνο
Η βουλευτής Επικρατείας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις επειδή επιτέθηκε στον κοινοβουλευτικό συντάκτη για παραπολιτικό άρθρο του με θέμα τον Σωκράτη Φάμελο
Έλενα Ακρίτα 12
Η Ελλάδα απορρίπτει τους ισχυρισμούς της Λιβύης και απαντά με χάρτες στη λιβυκή ρηματική διακοίνωση
Για τη μέση γραμμή, τονίζεται ότι αυτή ορίζεται με βάση τις ηπειρωτικές και νησιωτικές ακτές, με την Αθήνα να επαναλαμβάνει ουσιαστικά τη θέση της για το δικαίωμα των νησιών σε ΑΟΖ- υφαλοκρηπίδα
Το υπουργείο Εξωτερικών 62