Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Σκέψεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με rapid test και για τους εμβολιασμένους στην εστίαση

Μέσα στις επόμενες 48 ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το… τοπίο, αναφορικά με τυχόν έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊό που θα ληφθούν για τις ημέρες των γιορτών, μετά τις εισηγήσεις της ειδικής επιτροπής επιστημόνων.  

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” στο MEGA, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει δεκτή η εισήγηση των επιστημόνων για την υποχρεωτικότητα του rapid test στην εστίαση και για τους εμβολιασμένους, αλλά μόνο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

“Παρακολουθούμε την πορεία της πανδημίας και της μετάλλαξης Όμικρον. Λένε ότι πρόκειται για μία μετάλλαξη που θα έρθει στη χώρα μας. Όσο περισσότερο καθυστερήσουμε τη διασπορά της τόσο καλύτερα θα είναι”, είπε αρχικά.

Και συνέχισε: “Εξετάζουμε αυτό το έκτακτο και προσωρινό μέτρο, γιατί χρειαζόμαστε την εξασφάλιση ότι δεν θα νοσεί ο διπλανός μας, μέσα στον κλειστό χώρο που θα βρεθούμε. Θα γίνει για τη μέγιστη προστασία του ίδιου και των γύρω του”.

Δείτε όσα είπε ο Γιάννης Οικονόμου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331