Πολιτική

Γιάννος Παπαντωνίου: Έδωσε έγγραφες εξηγήσεις αυτοπροσώπως με την σύζυγό του

Υπόμνημα έγγραφων εξηγήσεων κατέθεσαν αυτοπροσώπως ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου, στην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη.

Οι δύο είχαν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις με την ιδιότητα των υπόπτων για την κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης σε βαθμό κακουργήματος που αφορά δύο φορολογικές ενημερότητες τις οποίες φέρονται να ελάβαν απο τη ΔΟΥ Κηφισιάς προκειμένου να πουλήσουν το εξοχικό τους στη Σύρο.

Ο κ. Παπαντωνίου και η σύζυγός του η οποία μέχρι πρότινος ήταν στο εξωτερικό, εμφανίστηκαν οι ίδιοι στο εισαγγελικό γραφείο ενώ στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έχουν κληθεί και οι αρμόδιοι υπάλληλοι της ΔΟΥ Κηφισιάς που χορήγησαν τις εν λόγω ενημερότητες για να δώσουν εξηγήσεις.

“Κεραυνοί” Γιάννου Παπαντωνίου για Παπαγγελόπουλο! “Προσπαθεί να επηρεάσει την Δικαιοσύνη”!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες: Ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα χωρίς χαμηλές τιμές ενέργειας δεν μπορεί να υπάρξει
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε πως «έχει υπάρξει σημαντική πρόοδος στο ζήτημα της ανάληψης κοινών ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών για έργα άμυνας που αφορούν όλες τις ευρωπαϊκές χώρες»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Ώρα αποφάσεων στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Αλέξη Τσίπρα: Ο Φάμελλος ανοίγει τα χαρτιά του – Πολάκης, Παππάς, Δούρου, Αλεξιάδης έτοιμοι για μάχη
Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να ανακοινωθεί το Επιστημονικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Τσίπρα το οποίο θα αριθμεί πάνω από τριάντα προσωπικότητες
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ 5
Εισηγήσεις στον Νίκο Ανδρουλάκη για αλλαγή τακτικής στις συνεργασίες με φόντο το κόμμα Τσίπρα
Παράγοντες που ο Νίκος Ανδρουλάκης εμπιστεύεται θεωρούν ότι θα ήταν καλό να δημιουργηθεί ένα κοινό μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων ώστε ο πρώην πρωθυπουργός να μην βρει πρόσφορο έδαφος για τα σχέδιά του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Αλέξης Τσίπρας
Η στάση Δένδια για τον Άγνωστο Στρατιώτη, οι ειρωνείες Γεωργιάδη και οι κινήσεις Χρυσοχοΐδη - Πρώτο κρας τεστ η 28η Οκτωβρίου
Κι ενώ στελέχη της κυβέρνησης δήλωναν ότι τα όποια εσωκομματικά «σύννεφα» έχουν «διαλυθεί», μια δήλωση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, σε πηγαδάκι στη Βουλή, δημιούργησε νέες «αναταράξεις»
Το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη 8