Πολιτική

Γιώργος Παπανδρέου: Τον «χτύπησε» το μπουρίνι την ώρα που έκανε κανό!

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα τα κύματα στο σημείο που κωπηλατούσε ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασαν τα δύο μέτρα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε γενέθλια την Κυριακή 16 Ιουνίου και αποφάσισε να τα περάσει κάνοντας το αγαπημένο του χόμπι, το κανό. Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος βουλευτής στην Αχαΐα βρέθηκε με το κανό του στην θαλάσσια περιοχή του Ρίου την ώρα που ξέσπασε το μπουρίνι και στην κυριολεξία έδωσε μάχη με τα κύματα. Και ευτυχώς τα κατάφερε.

«Είδαμε τον Γιώργο Παπανδρέου να μπαίνει με το κανό στην θάλασσα. Άρχισε να κωπηλατεί με κατεύθυνση την Ναύπακτο. Μέσα σε δέκα λεπτά, εκεί που η θάλασσα ήταν λίμνη, σηκώνει το μπουρίνι. Γίνεται χαμός. Φεύγουν οι ομπρέλες, οι ξαπλώστρες αναποδογύρισαν, ο κόσμος πανικόβλητος μαζεύει τα παιδιά του και φεύγουν. Όσοι είχαν δει τον πρώην πρωθυπουργό περίμεναν με αγωνία για το πώς θα βγει» μας περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Τελικά μετά από κάποια λεπτά ο Γιώργος Παπανδρέου με το κανό του εμφανίζεται μακριά από την ακτή. Παρά τα κύματα και το μπουρίνι ο Γιώργος Παπανδρέου κατάφερε και βγήκε στην ακτή. «Το κύμα στην κυριολεξία τον σκέπαζε, όμως ο Παπανδρέου τα κατάφερε, έστω και αν σίγουρα έζησε εφιαλτικές στιγμές στην θάλασσα» καταλήγει ο αυτόπτης μάρτυρας. Όσοι ήσαν στην ακτή και έβλεπαν τις προσπάθειες του Προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ πραγματικά έζησαν στιγμές αγωνίας μέχρι να καταφέρει να βγει στην στεριά.

Όπως αναφέρει το dete εκείνη την ημέρα, τα κύματα έφθαναν σε ύψος 2 μέτρων, ενώ μέχρι και το φέρι μπόουτ της γραμμής έκανε 55 λεπτά να αγκυροβολήσει, αφού τα κύματα το είχαν μετατρέψει σε καρυδότσουφλο!

Οι εικόνες είναι από τη στιγμή που ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκινά την βόλτα του με το κανό.

papandreou kano papandreou kano

Πηγή: dete

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Kυριάκος Μητσοτάκης: 13 νέες απάτητες παραλίες από τη Λήμνο έως την Κρήτη και τη Λευκάδα – Το μήνυμα για την Ημέρα της Μητέρας και η αναφορά στη Μαρίκα Μητσοτάκη
Ο πρωθυπουργός αναφέρεται στο νέο πλαίσιο για ΑΠΕ και την πρόωρη αποπληρωμή χρέους 6,9 δισ. ευρώ, τις γεωπολιτικές επαφές στον Περσικό Κόλπο, τις συμφωνίες για Τεχνητή Νοημοσύνη και τις «Απάτητες Παραλίες»
Κυριάκος Μητσοτάκης 21
Κυριάκος Μητσοτάκης: Όταν ορισμένοι οραματίζονται επιστροφή στο καταστροφικό 2015, η ΝΔ σχεδιάζει το ελπιδοφόρο 2030
«Η Ιστορία μπορεί να μην επαναλαμβάνεται, αλλά τιμωρεί όποιους την ξεχνούν. Ειδικά όταν οι αρχιτέκτονες της χρεοκοπίας ζητούν να τους εμπιστευτούν ξανά» τόνισε ο πρωθυπουργός στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
126