Πολιτική

Γκρίνιες από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τον μονόλογο του Αλέξη Τσίπρα

Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά δεν ήταν συνεδρίαση, αλλά μία τοποθέτηση του προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου σε κανέναν από τους βουλευτές.

Πρώτος από όλους που αντέδρασε ήταν ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Καραγιαννίδης, ο οποίος μόλις ολοκληρώθηκε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και τους ανακοινώθηκε η λήξη της συνεδρίασης, εκείνος σκώθηκε και διαμαρτυρήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε το λόγο από τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Ζαχαριάδη λέγοντάς του εάν θα μιλήσουν και εκείνοι ή απλά θα ενημερώνονται.

Μάλιστα, ο κ. Καραγιαννίδης φέρεται να είπε “έχουμε εδώ και δυόμιση μήνες που περνάμε μέτρα και μέτρα και δεν ξέρουμε τι γίνεται” και μάλιστα όλα αυτά ειπώθηκαν σε ιδιαίτερα αυστηρό ύφος.

Άγνωστο παραμένει εάν αυτή η παρέμβαση έγινε παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο κ. Καραγιαννίδης είναι ένα από τα μέλη της Κίνησης των 53+ με επικεφαλής τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ωστόσο πέρα από τον κ. Καραγιαννίδη η γκρίνια στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είναι διάχυτη, αφού οι βουλευτές δεν πήραν το λόγο και θεωρούν πως βρίσκονται και δικαίως στα σκοτάδια.

Μάλιστα, ακόμα και η αναβολή του συνεδρίου που ήταν προγραμματισμένο για τα τέλη Μαΐου λόγω των εξελίξεων στη διαπραγμάτευση έχει προκαλέσει μουρμούρα και γκρίνια στους βουλευτές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σακελλαροπούλου: Δεν παρέλαβα ποτέ ηχητικό των πρακτικών του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών – Παυλόπουλος: Διαβιβάσθηκαν γραπτώς
«Τα συγκεκριμένα πρακτικά δεν συνοδεύονταν από ηχητικό αρχείο, είναι μόνο το γραπτό, ανυπόγραφο κείμενο», αναφέρει η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου 6
Τζορτζ Τσούνης: «Η Γκιλφόϊλ θα είναι η καλύτερη πρέσβης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»
«Έχει πολλά χαρίσματα, έχει θάρρος και πιστεύει στο κράτος δικαίου και νομίζω πως τα 3,5 χρόνια που θα είναι στην Ελλάδα, θα είναι από τα καλύτερα χρόνια στις σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας»
Ο Τζορτζ Τσούνης
2
Μαρινάκης: Ο Τσακαλώτος ομολόγησε στους Financial Times την εξαπάτηση των πολιτών με το δημοψήφισμα του 2015 
Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό επιτρέποντας στη μισή του κυβέρνηση να μεθοδεύει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και στην άλλη μισή να προωθεί ένα ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα
Ο Παύλος Μαρινάκης 2
Θάνος Πλεύρης για μεταναστευτικό: Τέλος στο παραμύθι με τις μωρομάνες, μην ανησυχείτε εμείς δεν θα φτιάξουμε ξανά Μόριες
«Η Αριστερά ζητά να καταγράφεται και να χορηγείται άσυλο σε όλους. Αυτή τη στιγμή, 3 εκατ. άνθρωποι περιμένουν στις ακτές της Λιβύης. Καταλαβαίνετε τι ζητάτε;» είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης στη Βουλή 9
Ευάγγελος Βενιζέλος σε Γιώργο Γεραπετρίτη για το μεταναστευτικό: Γιατί η κυβέρνηση έπρεπε τώρα να προκαλέσει τη συζήτηση για το άρθρο 15 της ΕΣΔΑ;
«Ο ίδιος όμως προσυπέγραψε και υποστήριξε την επίσημη κυβερνητική δήλωση ότι λαμβάνονται μέτρα «κατά παράβαση των υποχρεώσεων που προβλέπονται στη Σύμβαση»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος 14