Πολιτική

Γκρίνιες από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τον μονόλογο του Αλέξη Τσίπρα

Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά δεν ήταν συνεδρίαση, αλλά μία τοποθέτηση του προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου σε κανέναν από τους βουλευτές.

Πρώτος από όλους που αντέδρασε ήταν ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Καραγιαννίδης, ο οποίος μόλις ολοκληρώθηκε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και τους ανακοινώθηκε η λήξη της συνεδρίασης, εκείνος σκώθηκε και διαμαρτυρήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε το λόγο από τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Ζαχαριάδη λέγοντάς του εάν θα μιλήσουν και εκείνοι ή απλά θα ενημερώνονται.

Μάλιστα, ο κ. Καραγιαννίδης φέρεται να είπε “έχουμε εδώ και δυόμιση μήνες που περνάμε μέτρα και μέτρα και δεν ξέρουμε τι γίνεται” και μάλιστα όλα αυτά ειπώθηκαν σε ιδιαίτερα αυστηρό ύφος.

Άγνωστο παραμένει εάν αυτή η παρέμβαση έγινε παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο κ. Καραγιαννίδης είναι ένα από τα μέλη της Κίνησης των 53+ με επικεφαλής τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ωστόσο πέρα από τον κ. Καραγιαννίδη η γκρίνια στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είναι διάχυτη, αφού οι βουλευτές δεν πήραν το λόγο και θεωρούν πως βρίσκονται και δικαίως στα σκοτάδια.

Μάλιστα, ακόμα και η αναβολή του συνεδρίου που ήταν προγραμματισμένο για τα τέλη Μαΐου λόγω των εξελίξεων στη διαπραγμάτευση έχει προκαλέσει μουρμούρα και γκρίνια στους βουλευτές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ