Πολιτική

Γλέζος και υποστηρικτές της ΛΑΕ στη ΓΑΔΑ υπέρ Λαφαζάνη

Περίπου 30 άτομα με επικεφαλής τον Μανώλη Γλέζο έχουν συγκεντρωθεί στη Γ.Α.Δ.Α. Για να στηρίξουν το επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Με σύνθημα “όχι φυλακές για τους αγωνιστές” οι υποστηρικτές της ΛΑΕ και του Π. Λαφαζάνη συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 10:00 έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής όπου αναμένεται ο επικεφαλής της ΛΑΕ προκειμένου παρουσιαστεί στην Ασφάλεια.

SYGKENTROSH LAFAZANHS

Ο κ. Λαφαζάνης κλήθηκε στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης για τα επεισόδια κατά τη διάρκεια πλειστηριασμών. Ο ίδιος κάνει λόγο για προσπάθεια εκφοβισμού και πολιτικής εξόντωσης, αλλά και εκφοβισμού των πολιτών.

SYGKENTROSH GLEZOS

Ο Μανώλης Γλέζος έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης με την παρουσία του για περίπου μια ώρα έξω από τη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια αποχώρησε.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Ανδρουλάκης καλεί Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη να τοποθετηθούν στα όσα είπε ο Λαζαρίδης για τα Ίμια: «Ντροπή, δεν υπάρχει γκριζάρισμα στο Αιγαίο»
Εφ’ όλης της ύλης επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από βήματος της Βουλής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης
Σφοδρή σύγκρουση Λαζαρίδη – Χρηστίδη στη Βουλή για τα Ίμια: «Οδηγήσατε τους τρεις ήρωες στον θάνατο» – «Να ανακαλέσει το “γκριζάρισμα” στο Αιγαίο»
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κάλεσε τον συνάδελφό του από το ΠΑΣΟΚ να κάνει μια αναφορά στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σημίτη εκείνες τις κρίσιμες ημέρες του 1996 
Μακάριος Λαζαρίδης
Τριάντα χρόνια μετά την κρίση των Ιμίων: «Ένα τέτοιο ελικόπτερο δεν πέφτει από τον κακό καιρό, υπάρχουν ντοκουμέντα» λέει ο Νίκος Βλαχάκος
Αν και παραδέχεται ότι είναι δύσκολο να αποδειχθεί αν υπήρξε τουρκική κατάρριψη, επιμένει ότι η πλήρης αλήθεια καλύπτεται από πέπλο σιωπής
Νίκος Βλαχάκος