Πολιτική

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα για το πουκάμισο με τα παπαγαλάκια που φόρεσε στη Βουλή: «Είχε συμβολισμό»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας άκουσε ουκ ολίγα για την… ενδυματολογική του επιλογή στην ορκωμοσία της νέας Βουλής, καθώς εμφανίστηκε στο Κοινοβούλιο φορώντας ένα πουκάμισο με παπαγαλάκια.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που… καυτηρίασαν την εμφάνιση του Σπύρου Μπιμπίλα στην Βουλή και ο γνωστός ηθοποιός και νυν βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας πήρε θέση στο όλο θέμα και απάντησε στα επικριτικά σχόλια για το πουκάμισό του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας εξήγησε μιλώντας σήμερα στην εκπομπή Breakfast@Star ότι δεν έβαλε τυχαία το συγκεκριμένο πουκάμισο στη Βουλή στην ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης.

Όπως εξήγησε ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας το έβαλε συμβολικά γιατί ήθελε να περάσει ένα συγκεκριμένο μήνυμα για τα ζώα.

«Το πουκάμισό μου είχε ένα συμβολισμό για την προστασία των ζώων. Όσον αφορά στα παπαγαλάκια, όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι ζω με πολλούς παπαγάλους, ό,τι αγαπάω τα ζώα και η Πλεύση Ελευθερίας θα αγωνιστεί και για τα ζώα. Ήταν συμβολικό το πουκάμισό μου», εξήγησε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

  

Ο ηθοποιός και βουλευτής αναφέρθηκε και στα σχόλια που έγιναν για την εμφάνισή του με το εν λόγω πουκάμισο και τόνισε ότι τα όσα ειπώθηκαν εναντίον του δεν τον αγγίζουν.

«Δε με αφορούν οι σχολιασμοί των άλλων ανθρώπων γιατί ακούω συνέχεια σχόλια από εδώ και από εκεί. Εγώ είμαι ο Σπύρος Μπιμπίλας και θα είμαι στη Βουλή έτσι όπως με γνωρίζετε. Δε πρόκειται να αλλάξω και να κάνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι και θα αγωνίζομαι με τον τρόπο που έχω αγωνιστεί», κατέληξε ο βουλευτής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χρυσοχοΐδης για τα επεισόδια στη Νομική Σχολή: Η σύλληψη αξίζει στους κουκουλοφόρους – Τα Πανεπιστήμια δεν εφαρμόζουν τον νόμο του 2021
«Δεν μπορεί ο καθένας να μπαίνει σε μια σχολή χωρίς να γνωρίζει κανείς ποιος είναι», είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Επεισόδια στη Νομική Σχολή
Γιατί «έσπασε τη σιωπή του» τώρα, ο Κώστας Καραμανλής – Πλημμέλημα «βλέπει» η κυβέρνηση
Μετά από μακρά σιωπή, κι ενώ από χτες τα κόμματα ξεκίνησαν ήδη να μελετούν την ογκωδέστατη δικογραφία των 59.000 εγγράφων, και τα βίντεο, ο Κώστας Καραμανλής προέβη σε δημόσια δήλωση
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής 1