Πολιτική

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τσούγκρισε αβγά με τους Εύζωνες και αντάλλαξε ευχές

Την Προεδρική Φρουρά επισκέφτηκε την Κυριακή του Πάσχα (16.04.2023) η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αντάλλαξε ευχές για το Πάσχα και τσούγκρισε αβγά με τους Εύζωνες αλλά και στελέχη της Προεδρικής Φρουράς.

Μάλιστα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε και αντάλλαξε ευχές με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Παράλληλα, μίλησε με την Άρτεμη Παπακωστίδου, την «κυρά του Δέλτα» στον Έβρο, και την κυρία Ειρήνη Κατσοτούρχη, τη μοναδική κάτοικο στην ακριτική Κίναρο «κυρά Ρηνιώ».

sakellaropoulou

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έστειλε και το δικό της μήνυμα για τις μέρες του Πάσχα: «Ας γιορτάσουμε το φετινό Πάσχα όπως το απαιτεί η ημέρα, με πνεύμα ειρηνικό, σε ατμόσφαιρα αγάπης και αδελφοσύνης. Αντλώντας αισιοδοξία από το νόημα της Λαμπρής, την υπέρβαση του θανάτου, του σκότους και της φθοράς, παίρνοντας θάρρος από την μεταμορφωτική υπόσχεση της Ανάστασης, ας χαρούμε τον θρίαμβο της ζωής και την αναγέννηση της ελπίδας.

sakellaropoulou

Ας σταθούμε σε όσα μας ενώνουν, κι ας “μοιράσουμε δωρεάν την ψυχή μας”, όπως μας προτρέπει ο ποιητής. Εύχομαι αυτή η μέρα του φωτός να γίνει οδηγός μας για ένα αύριο δημιουργικό και οικείο, μακριά από τη μισαλλοδοξία και τον φόβο, στηριγμένο στην κατανόηση, τον σεβασμό, τη διαλλακτικότητα και την αλληλεγγύη.

Χριστός Ανέστη!».

sakellaropoulou

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κασσελάκης: Έχασα μια κομματική μάχη σε μπουζουξίδικο με μπράβους της νύχτας – Δεν μπαίνει ”λουκέτο” στο Κίνημα Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε επανειλημμένα ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί ως ιδιοκτήτης πολιτικού φορέα, αλλά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των μελών
Ο Στέφανος Κασσελάκης 12
Η πρώτη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Η Βενεζουέλα, οι «αιώνιοι» φοιτητές, οι λαϊκές αγορές και η λειψυδρία
«Το 2026 συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει εδώ και 6,5 χρόνια: να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, χωρίς να παίζουμε με τα δημόσια οικονομικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή 80
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
11