Πολιτική

Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ αποθεώνει Τραμπ και Ρονάλντο – Το βίντεο που δημοσίευσε από την επική συνάντηση

Ο ίδιος ο Τραμπ είχε δηλώσει πως είναι «τιμή» του να φιλοξενεί στον Λευκό Οίκο τον Πορτογάλο σούπερ σταρ

Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφόιλ έκανε εντύπωση με ακόμα μία ανάρτηση-έκπληξη στα social media, δείχνοντας την υποστήριξη της στον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και αποκαλύπτοντας τον θαυμασμό της για τον «Goat» του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποδέχτηκε τον κορυφαίο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο στο πλαίσιο του επίσημου δείπνου που παρέθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο, και συγκεκριμένα στην ανατολική πτέρυγα, προς τιμήν του πρίγκιπα διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν. Η επίσκεψη αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από την Κίμπερλι Γκιλφόιλ, η οποία μάλλον ζήλεψε που δεν κατάφερε να γνωρίσει τον CR7.

Στην επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνοδευόταν και από την αρραβωνιαστικιά του Τζορτζίνα Ροντρίγκες.

Λίγο πριν από την εκδήλωση μάλιστα, ο Τραμπ δήλωσε πως είναι «τιμή» να φιλοξενεί τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο οποίος αποτελεί πλέον «πρόσωπο-σύμβολο» του σαουδαραβικού ποδοσφαιρικού project και της συνολικής προσπάθειας εκσυγχρονισμού της χώρας υπό τον πρίγκιπα διάδοχο.

Στην ανάρτηση της η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, έδειξε ενθουσιασμένη από τη νέα αυτή «συνεργασία» του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ντόναλντ Τραμπ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kimberly Guilfoyle (@kimberlyguilfoyle)

Συγκεκριμένα στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε έγραψε: «Επική συνεργασία. Δύο GOATS. CR7 x 45/47».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΝΔ κατά ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη και ΟΠΕΚΕΠΕ: Τον στοχοποιούν χωρίς αποδείξεις και αποπροσανατολίζουν από την υπόθεση
«Απίστευτα ψέματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με κορυφαίο όλων ότι ο εισηγητής μας επιτέθηκε σωματικά στον μάρτυρα κ. Τζεδάκη, κάτι, άλλωστε, που διέψευσε και ο ίδιος», επισημαίνει η Πειραιώς
Τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς 13
Το ευχαριστώ της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Διαμαντή Καρακατσάνη: «Είσαι ο ιθύνων νους, ο εμπνευστής και στρατηγός»
«Ο Διαμαντής Καραναστάσης αφήνει παρακαταθήκη πολιτική και κοινωνική ενός ανθρώπου αδάμαστου που δεν αποδέχεται τη βρωμιά του συστήματος εξουσίας», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης 17
Σκληρή απάντηση της Κίνας στις δηλώσεις Γκιλφόϊλ για το λιμάνι του Πειραιά
Η κινεζική πρεσβεία καταγγέλλει «σοβαρή παρέμβαση» μετά τις δηλώσεις της Αμερικανίδας πρέσβη, η οποία κάλεσε την Ελλάδα να «πουλήσει το λιμάνι του Πειραιά» προκειμένου να αντιμετωπίσει την κινεζική επιρροή
Το λιμάνι του Πειραιά 10
Μακάριος Λαζαρίδης στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταθέτω μήνυση κατά της διευθύντριας Τύπου του γραφείου του ΠΑΣΟΚ – Η απάντηση από την Χαριλάου Τρικούπη
Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφερόταν ότι: «Ο εν λόγω κύριος σήμερα επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά σε μάρτυρα γιατί δεν του άρεσαν οι απαντήσεις του»
Εξεταστική
14
Ο Διαμαντής Καραναστάσης παραιτήθηκε από βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας: «Σαν το γάλα μες στις μύγες - Επιστρέφω στον πολιτισμό»
Την παραίτησή του από την Πλεύση Ελευθερίας υπέβαλε ο Διαμαντής Καραναστάσης - Στην ανάρτησή του ευχαριστεί προσωπικά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Διαμαντής Καραναστάσης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 73