Πολιτική

Η ξανθιά συνεργάτιδα που οδηγεί στον χωρισμό υπουργό

 Η συγκατοίκηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση έχει φέρει όχι μόνο πολιτικά αποτελέσματα αλλά και ...φουρτούνες σε προσωπικό επίπεδο.

 

 Ο λόγος είναι μια συνεργάτιδα (ξανθιά και δίμετρη) πρωτοκλασάτου στελέχους της ΝΔ, που μετά την παρέλευση ορισμένων μηνών στην υπηρεσία του, τη γνωρίζει σε πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠαΣοΚ, ο οποίος την προβίβασε σε επιστημονικό συνεργάτη του.
Αυτό βέβαια δεν προκαλεί κάποια εντύπωση. Αυτό που δημιούργησε όμως προβλήματα είναι ότι το έμαθε η σύζυγος του στελέχους (όπως έμαθε και διάφορα άλλα «κατορθώματα» του συζύγου της) και τώρα ζητεί διαζύγιο.
Μάλιστα πήγε χθες σε δικηγορικό γραφείο. Και όπως μαθαίνουμε η υπόθεση έφθασε ακόμη και στο Μέγαρο Μαξίμου με τους συνεργάτες του Πρωθυπουργού να τρέχουν για να μάθουν τι συμβαίνει και πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Πονηρές ημέρες, σου λέει, έρχονται…

Πηγή: Βηματοδότης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βουλή: Το ΠΑΣΟΚ ζητά αναπληρωματικές εκλογές για τις 3 έδρες μετά την απόφαση του εκλογοδικείου για τους Σπαρτιάτες
Ο Παναγιώτης Δουδωνής εγκαλεί την κυβέρνηση γιατί «μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα προκήρυξης των αναπληρωματικών εκλογών»
Οι θέσεις όπου κάθονταν οι βουλευτές των Σπαρτιατών στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής 1
Επιστολή Ανδρουλάκη σε Κακλαμάνη: Να συγκληθεί η Ολομέλεια της Βουλής για τις εξελίξεις στη Γάζα
«Η Βουλή των Ελλήνων δεν μπορεί παρά να αρθρώσει τη δική της διακριτή φωνή απέναντι στον ανθρώπινο πόνο, την καταστροφή, τη συστηματική εθνοκάθαρση -χωρίς ισορροπίες και ίσες αποστάσεις απέναντι στη φρίκη»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 2
Κυριάκος Μητσοτάκης από το 3ο Γυμνάσιο Ζωγράφου: Έως τις αρχές Σεπτεμβρίου θα έχουν ανακαινιστεί 431 σχολεία
«Κάθε εξωτερικός προαύλιος χώρος που ανακαινίζεται μας δίνει την δυνατότητα να επενδύσουμε ακόμα περισσότερο στο ανοικτό σχολείο για να μπορούν όλα τα παιδιά της γειτονιάς να αθλούνται», τονίζει ο πρωθυπουργός
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο 3ο γυμνάσιο Ζωγράφου 15