Πολιτική

Η Μέρκελ και η εκδίκηση του μεταφραστή!

Και... ξαφνικά οι μεταφραστές εξαφανίστηκαν. Η καγκελάριος πήγε στο Προεδρικό, κάθισε στο πλευρό του Προκόπη Παυλόπουλου και όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άρχισε να μιλάει, δεν υπήρχε μεταφραστής.

Η μετάφραση γινόταν μέσω συσκευής την οποία κρατούσε στα χέρια της η καγκελάριος Μέρκελ… Μόνο που οι μεταφραστές πήραν την… εκδίκησή τους καθώς το σύστημα χάλασε.

MERKEL METAFRASH

Τελικά, όπως αποδείχθηκε έφταιγε ο μετασχηματιστής της εταιρείας που έχει αναλάβει τις μεταφράσεις και έτσι η μετάφραση έγινε… live όπως είχαμε συνηθίσει ως τώρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο Μαρινάκη για τα μέτρα στήριξης: «Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία αβοήθητη»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχειρεί να εξηγήσει γιατί η κυβέρνηση επέλεξε τις παρεμβάσεις που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, τι όφελος προκύπτει για βενζίνη και diesel και γιατί δεν προκρίθηκε η μείωση του ΕΦΚ
Βίντεο Μαρινάκη για τα μέτρα στήριξης: «Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία αβοήθητη»
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τη δίκη των Τεμπών: «Υπήρξε προσπάθεια να δυναμιτιστεί η διαδικασία»
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών επιτέθηκε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη στάση της και παρουσίασε το κυβερνητικό σχέδιο για τον σιδηρόδρομο, με αιχμή «νέα τρένα, νέα υποδομή, νέους σταθμούς»
Δίκη για τα Τέμπη