Πολιτική

Η ΝΔ απαντά στο ΠΑΣΟΚ: «Φαίνεται πως αποφάσισε να συναγωνιστεί σε ψέμματα τον ΣΥΡΙΖΑ»

«To ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ φαίνεται πως αποφάσισε να συναγωνιστεί σε ψέματα τον ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει σε σχόλιό της η ΝΔ αναφερόμενη στην ανακοίνωση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δ. Μάντζου.

Και η ΝΔ καταλήγει: «Ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Μάντζος αντιγράφοντας τον κ.Τσίπρα μιλάει για “επικοινωνιακό τέχνασμα των 600 ευρώ” στο Power pass, τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός σε όλες τις δηλώσεις του, μιλάει για κάλυψη του 60% της αύξησης ξεκινώντας από 18 και φθάνοντας ΕΩΣ τα 600 ευρώ.

Καλό είναι να αντιληφθούν στο ΠΑΣΟΚ ότι στην “πίστα” των ψεμάτων ο κ. Τσίπρας είναι ασυναγώνιστος. Οσο νωρίτερα το καταλάβουν, τόσο το καλύτερο και για τους ίδιους και για τη χώρα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θάνος Πλεύρης στη Daily Mail για το μεταναστευτικό: «Δεν είμαστε πια ξενοδοχείο, μην έρχεστε στην Ελλάδα»
«Τώρα τους λέμε ότι αν περάσετε παράνομα με πλοίο στην Ελλάδα, μην περιμένετε άσυλο, αλλά ετοιμαστείτε για πέντε χρόνια φυλακή ή ένα εισιτήριο για επιστροφή στην πατρίδα σας»
Μετανάστες Κρήτη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τη δημιουργία δύο νέων Εθνικών Θαλάσσιων Πάρκων σε Ιόνιο και Νότιο Αιγαίο
«Η Ελλάδα μπορεί να γίνει φωνή της θάλασσας - στην Ευρώπη, αλλά και πέρα από αυτήν. Γιατί όταν προστατεύουμε τον ωκεανό μας, προστατεύουμε το ίδιο μας το μέλλον» σημειώνει σε σχετικό βίντεο ο πρωθυπουργός
Θαλάσσιο πάρκο Ιονίου 29
Η «αλήθεια» του Αλέξη Τσίπρα μέσα από τα πρακτικά του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών του 2015: Η πρόταση Γιούνκερ και «το “Όχι” που δεν έγινε “Ναι”»
Πολιτικοί παρατηρητές, που έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα με εκείνη την περίοδο, έλεγαν ότι κατέρρευσαν όλα τα προπαγανδιστικά fake news μιας ολόκληρης δεκαετίας, εναντίον του Αλέξη Τσίπρα για το δημοψήφισμα
Αλέξης Τσίπρας 21
Νικόλας Φαραντούρης: Νονός εγκληματικής οργάνωσης ο Μητσοτάκης – «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει τον δρόμο της θεσμικής κατηφόρας» απαντά η ΝΔ
«Η στάση του κ. Φαραντούρη είναι ο ορισμός της ακραίας τοξικότητας» τονίζει στη δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Αλεξάνδρα Σδούκου
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλας Φαραντούρης
29