Πολιτική

Η Σοφία Νικολάου αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

Η Σοφία Νικολάου δεν θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές καθώς αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια.

Σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατίας «επειδή όσα λέει η κυρία Νικολάου, προκαλούν διάφορα ερωτηματικά, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το εξής: Στην κυρία Νικολάου ειχε διαμηνυθεί με απόλυτα σαφή τρόπο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές». Η απόφαση αυτή σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είχε παρθεί πριν το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της κ. Νικολάου η απόφαση ελήφθη από την ίδια και την κοινοποίησε με επιστολή στη Νέα Δημοκρατία πριν από λίγα 24ωρα.

Η πρώην γ.γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής θεωρεί πως η ΝΔ δεν στήριξε την υποψηφιότητά της απέναντι στις επιθέσεις εναντίον της από τον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες, υποστηρίζει, βασίζονται σε ένα κατασκευασμένο πόρισμα ενώ οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι η ίδια έχει στα χέρια της όλο το πόρισμα του ΣΔΟΕ και άλλα στοιχεία που την αθωώνουν πλήρως.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με απόσπασμα του πορίσματος του ΣΔΟΕ ,όπως δημοσιεύτηκε σε κυριακάτικη εφημερίδα, το Σώμα σημειώνει πως θα μπορούσε να έχει υπάρξει ζημιά στο Δημόσιο από απευθείας αναθέσεις για προμήθεια υλικού που έχει υπογράψει ως γενική γραμματέας  Αντιεγκληματικής Πολιτικής.

Μάλιστα το περιβάλλον της κ. Νικολάου επισημαίνει με νόημα ότι η εξέλιξη αυτή γίνεται σε μια στιγμή που η ΝΔ αποδέχεται να είναι υποψήφιος στα γαλάζια ψηφοδέλτια ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ενισχύει την ενεργειακή αυτονομία της – Σύντομα τα μέτρα για τα social media των ανηλίκων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στις φωτογραφίες από τους 200 εκτελεσθέντες της Καισαριανής λέγοντας πως αποτελεί υλικό εθνικής μνήμης και οφείλουμε να το διαφυλάξουμε
Κυριάκος Μητσοτάκης 9
Δημοσκόπηση Marc: 31,4% η Νέα Δημοκρατία, 13% το ΠΑΣΟΚ, 11,5% η Πλεύση Ελευθερίας – 32,6% για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεπερνά το ποσοστό του κόμματός του, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης κατρακυλάει από τη δεύτερη στην τέταρτη θέση στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία
Ευρωεκλογές, κάλπες
97
Καταγγελίες Κωνσταντοπούλου για «βίαιες» εκταφές: Ζητά άρση απορρήτου κυβερνητικών στελεχών για την αλλοίωση του τόπου στα Τέμπη
Απειλεί με μηνύσεις η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία κατέθεσε υπόμνημα στην ανακρίτρια του Αρείου Πάγου, ζητώντας τη διενέργεια συγκεκριμένων ανακριτικών ενεργειών
Ζωή Κωνσταντοπούλου
6
Χαμός στον «αέρα» ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον γιατρό από τη Νίκαια: «Αυτές οι εικόνες είναι χούντα» – «Έπρεπε να του έχω κάνει αυτόφωρο»
«Με έχετε βρίσει, με έχετε φτύσει και σας την έχω ''χαρίσει'', πάει πολύ», λέει ο υπουργός απευθυνόμενος στον Δημήτρη Ζιαζιά
Άδωνις Γεωργιάδης
105