Πολιτική

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε στην Τίνα Μεσσαροπούλου από το βήμα της Βουλής – «Πανελίστρια», «ξετσιπωσιά»

Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας άφησε αιχμές για σύγκρουση συμφερόντων και έλλειψη διαφάνειας

Φραστική επίθεση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου στη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου, στο περιθώριο της συζήτησης περί σύστασης εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, πρόταση που υπερψηφίστηκε.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας της νωρίτερα την Τρίτη (29.07.2025) στη Βουλή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά της Τίνας Μεσσαροπούλου, αφήνοντας αιχμές για σύγκρουση συμφερόντων και έλλειψη διαφάνειας, λόγω της σχέσης της με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιώργο Μυλωνάκη.

«Έχει σύζυγο πανελίστρια σε πρωινή εκπομπή, η οποία εκφράζεται αναφανδόν υπέρ της κυβέρνησης χωρίς να ξέρει ο κόσμος ότι είναι σύζυγος του κ. Μυλωνάκη. Αυτό δεν είναι ξετσιπωσιά;», είπε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Υπέρ» της σύστασης της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ ψήφισαν 166 βουλευτές, «κατά» 92 βουλευτές. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν συνολικά 258 βουλευτές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολύνεκρο τροχαίο στη Ρουμανία με Έλληνες οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Οι τρεις τραυματίες έχουν συνείδηση» λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε βοήθεια ή να τους μεταφέρουμε στην Ελλάδα εάν το κρίνουν οι γιατροί, συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ» γράφει ο υπουργός Υγείας
Ρουμανία
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Βαθιά θλίψη» για το πολύνεκρο τροχαίο με οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία
«Η απροσδόκητη απώλεια ανθρωπίνων ζωών σε μια στιγμή χαράς όπως είναι η στήριξη μιας αθλητικής ομάδας μόνο οδύνη μπορεί να προκαλέσει» σημειώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Ρουμανία