Πολιτική

Και επίσημα στη ΝΔ ο Καλλιάνος: Μοναδική αξιόπιστη λύση η πρόταση Μητσοτάκη

Την απόφασή του να ενταχθεί στη ΝΔ ανακοίνωσε με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Καλλιάνος.

Στη δήλωσή του επισημαίνει ότι έλαβε υπόψη του, τη γνώμη των πολιτών και σημειώνει ότι πρυτάνευσε η βούληση να αγωνιστεί για να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Δηλώνει δε την εμπιστοσύνη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την πίστη του στην ανανέωση της πολιτικής ζωής και στην αξιοκρατία.

Η πλήρης δήλωση του κ. Καλλιάνου έχει ως εξής: «Ύστερα από σοβαρό προβληματισμό, αποφάσισα να ενταχθώ στη Νέα Δημοκρατία. Πήρα πολύ σοβαρά υπ’ όψιν μου τις απόψεις εκατοντάδων πολιτών με τους οποίους συζήτησα.

Πρυτανεύει στην απόφασή μου η βούληση να αγωνιστώ για την απομάκρυνση από την εξουσία της σημερινής αναξιόπιστης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

Παρακολούθησα με προσοχή τις τοποθετήσεις όλων των πολιτικών αρχηγών από το βήμα της ΔΕΘ. Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό για τη Συμφωνία Αλήθειας και τις μεταρρυθμίσεις για την έξοδο από την κρίση, είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση για την πατρίδα μας.

Πιστεύω στην ανανέωση της πολιτικής ζωής, στην αξιοκρατία και θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για να ξεπεραστούν οι παθογένειες του χθες στη χώρα μας».

Με ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης καλωσόρισε στη Νέα Δημοκρατία ένα νέο άνθρωπο και πολιτικό, τον κ. Γιάννη Καλλιάνο, ο οποίος τον επισκέφθηκε στα γραφεία του Κόμματος και εντάχθηκε στην Παράταξη.
Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική Παράταξη που ενώνει όλους τους Έλληνες και υποδέχεται κάθε δημιουργικό άνθρωπο που θέλει να συμβάλλει στην μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία υπέρ των μεταρρυθμίσεων».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Εγκαινιάζεται το νέο Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών – Στόχος οι επενδύσεις 1 δισ. σε τεχνολογία και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
To Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών (HIIF) αποτελεί επενδυτικό βραχίονα του Υπερταμείου, με στόχο να προσελκύσει επενδύσεις
Κυριάκος Μητσοτάκης 4
Ο Ανδρέας Λοβέρδος προσχώρησε στη ΝΔ – «Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πατριωτικά, μεταρρυθμιστικά, φιλελεύθερα»
«Μακριά από ταμπέλες και δόγματα ενώνουμε τις προσπάθειές μας για μια καλύτερη ζωή των πολιτών και ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την προσχώρηση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ
Ανδρέας Λοβέρδος και Κυριάκος Μητσοτάκης 326
Η Νίκη απομακρύνει τον βουλευτή Νίκο Βρεττό από την εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – «Αν διαγραφώ, θα ανεξαρτητοποιηθώ»
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, αιτία για την παραπομπή του βουλευτή στην επιτροπή δεοντολογίας ήταν η απόφασή του να υποστηρίξει την πρόταση της ΝΔ για τη θέση του προέδρου της εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Βρεττός 1