Πολιτική

Και να ήσουν η Ούρσουλα Αντρες χαλάλι η μπαρουφίτσα σου

Αχ Ούρσουλα, αχ βρε Ούρσουλα. Βάλθηκες να αποδείξεις ότι αυτός με το μουσάκι που βρίσκεται πάνω μου έχει δίκιο όταν μιλάει για το γερμανικό DNA.

Πριν προλάβεις να σκεφτείς την πέταξες την μπαρουφίτσα σου (θα το πώς έτσι γλυκά γιατί έχεις το όνομα της απίστευτα υπέροχης Ούρσουλα Αντρες, Τρεις χιλιάδες χρόνια τώρα δεν έχω δει πιο σέξι πλάσμα, ιδίως στη σκηνή που βγαίνει βρεγμένη από τη θάλασσα με μπικίνι). Ωπα, ώπα Κάλχα παρασύρθηκες. Για άλλες στήλες είναι αυτά.

Λοιπόν, η κυρία Ούρσουλα φον ντερ Λάϊεν (δεν ξέρω αν είναι αριστοκράτισσα ή το φον είναι δανεικό) μας είπε ότι ρισκάρουμε τη θέση μας στο ΝΑΤΟ επειδή αρχίζουμε να κάνουμε κακές παρέες. Και εννοούσε τη σχέση μας με τη Ρωσία. Μόνο ανάρμοστη δεν την είπε.

Δεν ξέρει αυτή η κυρία ότι η Ελλάδα έχει σχέσεις πάνω από 3.000 χρόνια με την περιοχή αυτή; Να τις θυμίσω την αργοναυτική εκστρατεία;

Και κάτι άλλο περί η αλληλεγγύης ψέλισε η φον Ούρσουλα (καλά εμένα γιατί μου ήρθε τώρα στο νου ο φον Δημητράκης;) σαν να ήθελε να μας πει ότι εμείς σας δανείζουμε από εμάς θα αγοράζετε όπλα. Πονηρούλα Ούρσουλα.

Αλλά εσείς δίνεται μίζες Ούρσουλά μου. Κι΄ αν οι νέοι κυβερνήτες δεν θέλουν να πάρουν μίζες; Το σκέφτηκες αυτό πριν αμολήσεις την μπαρουφίτσα σου γλυκιά μου Ούρσουλα. Της Κριμαίας θα γίνει.

Γι΄ αυτό άσε κούκλα μου να κάνουμε παρέα με τη Ρωσία. Ολο και κάποιες Ρωσίδες θα έρχονται τα καλοκαίρια και θα ομορφαίνουν οι παραλίες μας. Όχι ότι οι Γερμανίδες είναι άσχημες, αλλά βρε φον φράου μου πολύ άγαρμπες είναι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Kυριάκος Μητσοτάκης: Η τρυφερή φωτογραφία με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι στα Χανιά και οι ευχές για το «Χριστός Ανέστη»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, παρακολούθησαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου την Ακολουθία της Αναστάσεως στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Κορακιών στα Χανιά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι 5
Το πασχαλινό μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη: Να ανοίξουμε τον δρόμο για την Ελλάδα της ελπίδας – Η πατρίδα χρειάζεται επανεκκίνηση
Στο μήνυμά του για το Πάσχα, ο Νίκος Ανδρουλάκης στάθηκε στο βαθύτερο νόημα των ημερών, τονίζοντας πως συμβολίζουν τη μετάβαση από την...
Νίκος Ανδρουλάκης 6
Σφοδρή επίθεση Καστανίδη σε Ανδρουλάκη: «Δεν θα καθορίσει την πολιτική μου παρουσία»
Ο πρώην υπουργός μιλά για «δολιότητα» πίσω από την πρόβλεψη για όριο θητειών και υποστηρίζει ότι η αλλαγή στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ έγινε για τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια
Χάρης Καστανίδης