Πολιτική

Καμμένος: Δεν είμαι απερχόμενος ούτε τελώ υπό παραίτηση!

Τα πάνω, κάτω μπορεί να φέρει η φράση του Πάνου Καμμένου στις πολιτικές εξελίξεις. Τώρα, λέει ότι δεν τελεί υπό παραίτηση, παρά τα όσα δήλωνε μέχρι... χθες. ΝΔ: Η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι σκορποχώρι.

Ανατροπή έφερε η συνεδρίαση των Επιτροπών Εθνικής ‘Αμυνας – Εξωτερικών Υποθέσεων και Εξοπλιστικών προγραμμάτων της Βουλής. Ο Πάνος Καμμένος όταν η Νέα Δημοκρατία δια του εκπροσώπου της απείλησε να αποχωρήσει χαρακτηρίζοντας τον κ. Καμμένο απερχόμενο, απάντησε:
“ούτε απερχόμενος υπουργός δεν είμαι, ούτε τελώ υπό παραίτηση… Αφορά εμένα , ούτε έχω υποβάλλει παραίτηση από υπουργός,  ούτε μπορεί η ΝΔ να προδικάσει το  αποτέλεσμα στα Σκόπια ,  ούτε έχω δηλώσει ότι αποχωρώ”.

KAMMENOS BOYLH

Δεν μπορεί να προδικάσει κανείς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια» είπε ο Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας ότι η στάση της ΝΔ είναι ντροπή για τη Βουλή, τη Δημοκρατία και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Σημειωτέον ότι οι Επιτροπές συνεδριάζουν παρουσία της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΝΔ προς Τσίπρα – Καμμένο: Η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι σκορποχώρι

Οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος οφείλουν να συνειδητοποιήσουν ότι η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι σκορποχώρι και ότι η ΝΔ δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε αυτόν τον τραγέλαφο που εξευτελίζει τη χώρα και τους θεσμούς της.

Πηγές της ΝΔ αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ο Πάνος Καμμένος αιθφνιδιάστηκε από την κίνηση του κόμματος και έτσι ισχυρίστηκε ότι δεν τελεί (ακόμη) υπό παραίτηση, αλλά ουδείς ασφαλώς μπορεί πλέον να δώσει την παραμικρή βάση στις διαρκώς αλληλοαναιρούμενες δηλώσεις του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε, όπως ειπώθηκε, για συνεργασία για τα Τέμπη
«Ο κ. Κασσελάκης μου έχει πει ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται στο κόμμα του θα στηρίξουν την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας για προανακριτική για τα Τέμπη»
Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλο 1
Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση στη Ρώμη τη Δευτέρα – Στο επίκεντρο μεταναστευτικό και διμερείς σχέσεις
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας η ατζέντα είναι ευρεία και πολλές οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Τζόρτζια Μελόνι
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης