Πολιτική

Καμμένος για το “αόρατο χέρ騔: Το έκανα γιατί έτσι έπρεπε να γίνει

«Το έκανα γιατί έτσι έπρεπε να γίνει…» είπε ο Αντιπρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής και βουλευτής των ΑΝΕΛ σε σχέση με την καταγγελία του για το «αόρατο χέρι…» που είχε καταγγείλει, «δείχνοντας» Μαξίμου, για την «στοχοποιήσει» που έγινε στο πόρισμα της πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» σε αντίθεση με τα στοιχεία που έφτασαν στην Επιτροπή και από τα οποία δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα με τον δανεισμό της εφημερίδας.

Με αυτή τη «μισή» κουβέντα, σήμερα, ο κ. Δημήτρης Καμμένος προσπάθησε να «υπερπηδήσει» τη σοβαρή καταγγελία του και με τον τρόπο αυτό να κλείσει το ρήγμα της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Κατά τα άλλα υπερθεμάτισε με τα όσα καταλόγισε το πόρισμα της πλειοψηφίας σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καθώς και για την ευκολία που δόθηκαν δάνεια σε ΜΜΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κακλαμάνης σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Δίνετε ασίστ στον πρωθυπουργό και βάζει τρίποντα»
«Κυρία Κωνσταντοπούλου, κάνατε ουρά σας την αντιπολίτευση και ο κύριος Ανδρουλάκης σπεύδει να ακολουθήσει κάθε πρωτοβουλία σας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Νικήτας Κακλαμάνης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αποστάσεις Δένδια για το Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη: «Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο έκφρασης πολιτικών επιδιώξεων»
«Είναι ένα διαχρονικό σύμβολο των Εθνικών Αγώνων που πρέπει να το αποστειρώσουμε από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας 31