Πολιτική

Καμμένος: Θέμα εθνικής ασφάλειας η παράνομη μετανάστευση

Τη στήριξη του κόμματός του στα Σώματα Ασφαλείας εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Καμμένος συνοδευόμενος από συνεργάτες του, συναντήθηκε με τον υπηρεσιακό υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ελ. Οικονόμου, και τους αρχηγούς της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής, και σε δηλώσεις του χαρακτήρισε το θέμα της παράνομης μετανάστευσης ως θέμα εθνικής ασφάλειας.

«Εμείς θα βρισκόμαστε στο πλευρό των τριών Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του υπηρεσιακού υπουργού και ζητήσαμε να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα προκειμένου να επανέλθει η ασφάλεια στην ελληνική γειτονιά και στην ελληνική οικογένεια» είπε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και τόνισε ότι το κύριο θέμα το οποίο απασχολεί ουσιαστικά τους έλληνες πολίτες είναι η ασφάλεια.

«Η ασφάλεια του πολίτη, η οποία πλήττεται με νέες μορφές εγκληματικότητας, με αναβάθμιση της ποιότητας του εγκλήματος, με το τεράστιο θέμα της λαθρομετανάστευσης, πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα γιατί πλέον αποτελεί θέμα εθνικής ασφάλειας» πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία του Πυροσβεστικού Σώματος για την καλοκαιρινή περίοδο, ο κ. Καμμένος ζήτησε την άμεση πρόσληψη εποχικών πυροσβεστών για να καλύψουν τις ανάγκες, ενώ τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του Λιμενικού Σώματος στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κασσελάκης: Έχασα μια κομματική μάχη σε μπουζουξίδικο με μπράβους της νύχτας – Δεν μπαίνει ”λουκέτο” στο Κίνημα Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε επανειλημμένα ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί ως ιδιοκτήτης πολιτικού φορέα, αλλά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των μελών
Ο Στέφανος Κασσελάκης 12
Η πρώτη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Η Βενεζουέλα, οι «αιώνιοι» φοιτητές, οι λαϊκές αγορές και η λειψυδρία
«Το 2026 συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει εδώ και 6,5 χρόνια: να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, χωρίς να παίζουμε με τα δημόσια οικονομικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή 45
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
11