Πολιτική

Κασιδιάρης και Παναγιώταρος έβγαζαν selfie με τις μπογιές στη Βουλή

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται, λέει ο λαός. Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος, δυο βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, λίγο μετά την επίθεση του Ρουβίκωνα με μπογιές στη Βουλή, αποφάσισαν να βγάλουν selfie με φόντο τους βανδαλισμούς.

Προφανώς για να τους μείνει η σημερινή ημέρα αξέχαστη, οι δυο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος, έβγαζαν selfie μπροστά στους βανδαλισμούς που προκάλεσε ο Ρουβίκωνας στην Βουλή και την Δημοκρατία. Αγκαλιασμένοι δείχνουν να χαίρονται με όσα γίνονται και προσβάλλουν την δημοκρατία και τους θεσμούς. Άλλωστε η κυνική ανάρτηση του Ηλία Παναγιώταρου στο twitter συνηγορεί στα παραπάνω, αφού έγραψε το Κοινοβούλιο, «κυνοβούλιο». Όσο για τον ζωγράφο λεγόταν Τζάκσον Πόλοκ και όχι Τζέισον.

https://twitter.com/ipanagiotaros/status/1130808595342331909

kasidiarispanagiotaros

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1