Πολιτική

Κασσελάκης για τον αστυνομικό που πέθανε από φωτοβολίδα: Έπεσε θύμα της τυφλής οπαδικής βίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανάρτηση έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης για το θάνατο του αστυνομικού που είχε χτυπηθεί από φωτοβολίδα οπαδού στου Ρέντη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει στην ανάρτησή του πως ο αστυνομικός έπεσε θύμα της τυφλής οπαδικής βίας. Υπενθύμισε πως τον είχε επισκεφθεί στο νοσοκομείο, και πως όλοι έλπιζαν σε ένα θαύμα.

«Ο 31χρονος Γιώργος, αστυνομικός, θύμα της τυφλής οπαδικής βίας, έδωσε γενναία μάχη για τη ζωή. Τον είχα επισκεφθεί στο νοσοκομείο, ελπίζαμε τότε όλοι σε ένα θαύμα. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Εκφράζω τη βαθιά μου λύπη και τη συμπαράστασή μου στην οικογένειά του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μπρα ντε φερ» Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Το άρθρο 86 και τα μη κρατικά πανεπιστήμια
Ιδιαίτερα επίκαιρη γίνεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για αναθεώρηση του άρθρου 16, επιχειρώντας να κατοχυρώσει το μη κερδοσκοπικό του χαρακτήρα των μη κρατικών πανεπιστημίων
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης
Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις απειλές των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα: «Αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας»
«Η προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών της ναυσιπλοΐας, παραμένει θεμελιώδης προτεραιότητα» αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
ΥΠΕΞ
Μητσοτάκης από Γρεβενά για τον Ε65: «Η Ελλάδα των ημιτελών έργων ανήκει στο παρελθόν, απαντάμε με την αλήθεια των αποτελεσμάτων»
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον νέο αυτοκινητόδρομο σύμβολο της «Ελλάδας μιας νέας εποχής» και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση: «Τους αφήνουμε στο χθες»
Μητσοτάκης, Ε65
94
«Βραχυκύκλωμα» στο ΠΑΣΟΚ μετά τη στροφή Τσίπρα για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: Οι αντικρουόμενες γραμμές Καρχιμάκη και Γιαννακοπούλου και το «άδειασμα» στον Δουδωνή
«Θα καταργήσουμε τον νόμο Πιερρακάκη και θα φτιάξουμε έναν νέο νόμο-πλαίσιο» - «Δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα»
Καρχιμάκης, Γιαννακοπούλου, Δουδωνής