Πολιτική

Κασσελάκης: Τον αριθμό 500.000 δεν τολμάει να τον διαψεύσει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης επανέρχεται για την «ατζέντα Ισλαμαμπάντ», όπως την ονομάζει, εξηγώντας ότι το κάνει διότι «εδώ βλέπουμε τον απόλυτο πολιτικό εμπαιγμό».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει: «Δείτε πώς διαψεύδει ο αρμόδιος υπουργός εργασίας ‘Αδωνις Γεωργιάδης την “Ατζέντα Ισλαμαμπάντ”, στην ουσία επιβεβαιώνοντάς την. Δεν θα είναι μόνο από το Πακιστάν οι 500.000 μετανάστες που έχει σκοπό να φέρει στη χώρα η ΝΔ. Θα είναι από διάφορες χώρες. Λίγοι από εδώ, λίγοι από εκεί. Τον αριθμό 500.000 δεν τολμάει να τον διαψεύσει ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης».

Σχολιάζει ότι «το κόμμα των push backs, των χαμένων ψυχών της Πύλου, του “έρχονται οι μετανάστες και θα μας πάρουν τις δουλειές” – αυτοί που βάφτισαν “λαθραίους” αυτούς τους ανθρώπους, τώρα λένε “περάστε κόσμε”. Με την ηρεμία ότι και εδώ η Αριστερά έχει υπάρξει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, έχω να κάνω μόνο μία ερώτηση: 6 μήνες μετά τις εκλογές πώς αλήθεια αισθάνονται οι ψηφοφόροι της ΝΔ;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 34
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7
Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για τις φωτιές στην Πάτρα: Ζητούσε 112 και μετά προέτρεπε τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις εντολές
«Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα - Άκουσα τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112»
Καμένα αυτοκίνητα στην Πάτρα 221