Πολιτική

Κασσελάκης: Τον αριθμό 500.000 δεν τολμάει να τον διαψεύσει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης επανέρχεται για την «ατζέντα Ισλαμαμπάντ», όπως την ονομάζει, εξηγώντας ότι το κάνει διότι «εδώ βλέπουμε τον απόλυτο πολιτικό εμπαιγμό».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει: «Δείτε πώς διαψεύδει ο αρμόδιος υπουργός εργασίας ‘Αδωνις Γεωργιάδης την “Ατζέντα Ισλαμαμπάντ”, στην ουσία επιβεβαιώνοντάς την. Δεν θα είναι μόνο από το Πακιστάν οι 500.000 μετανάστες που έχει σκοπό να φέρει στη χώρα η ΝΔ. Θα είναι από διάφορες χώρες. Λίγοι από εδώ, λίγοι από εκεί. Τον αριθμό 500.000 δεν τολμάει να τον διαψεύσει ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης».

Σχολιάζει ότι «το κόμμα των push backs, των χαμένων ψυχών της Πύλου, του “έρχονται οι μετανάστες και θα μας πάρουν τις δουλειές” – αυτοί που βάφτισαν “λαθραίους” αυτούς τους ανθρώπους, τώρα λένε “περάστε κόσμε”. Με την ηρεμία ότι και εδώ η Αριστερά έχει υπάρξει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, έχω να κάνω μόνο μία ερώτηση: 6 μήνες μετά τις εκλογές πώς αλήθεια αισθάνονται οι ψηφοφόροι της ΝΔ;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των υπηρεσιών του Δημοσίου – Θα πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο
Η αξιολόγηση θα γίνεται την περίοδο Απριλίου - Μαΐου και την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου και θα αφορά υπηρεσίες του κεντρικού κράτου, ψηφιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης υπηρεσιών του Δημοσίου 12