Πολιτική

Καταγγελία από το ΚΚΕ για την τιμωρία στρατιώτη που μίλησε σε συλλαλητήριο

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την «απαράδεκτη ενέργεια να τιμωρηθεί από τη μονάδα του ο στρατιώτης, που συμμετείχε και μίλησε στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο του ΚΚΕ, στην Αθήνα, στις 27/2».
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται πως ο στρατιώτης «διώκεται επειδή ανέδειξε ότι καθήκον των στρατιωτών είναι να υπερασπίζονται τα σύνορα και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και όχι να συμμετέχουν στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων. Αυτοί οι σχεδιασμοί είναι που απειλούν με νέα επέμβαση στη Συρία και γενικευμένο ιμπεριαλιστικό πόλεμο».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει τεράστια ευθύνη γι’ αυτή την εξέλιξη. Τη στιγμή που σε διάφορες εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων καλούνται επίσημα στελέχη της Χρυσής Αυγής, τιμωρείται ένας στρατιώτης, που, όπως έχει αναφαίρετο δικαίωμα, εξέφρασε δημόσια την αντίθεσή του στην εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας σε σχέδια, που καμία σχέση δεν έχουν με τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και την άμυνα της χώρας» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Οι 150 που εκλέχθηκαν για τη νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ και οι ψήφοι που συγκέντρωσαν
Όλα τα ονόματα - Πηγές της ΝΔ αναφέρουν πως υποψήφιοι είναι πρόσωπα που δεν εμφανίστηκαν ευκαιριακά στην πολιτική σκηνή και που υπηρετούν με πίστη τις αξίες και τις αρχές της παράταξης
Ψηφοδέλτια