Πολιτική

Κατερίνα Παπακώστα: Κάποιοι αρνούνται να διαβούν τον Ρουβίκωνα

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, ξαναχτύπησε. Λίγες ώρες μετά την τηλεοπτική της συνέντευξη η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων αφού κάλεσε τους αστυνομικούς να αυτοπροστατευθούν, η κα Παπακώστα επανήλθε με ανάρτηση στο facebook.

«Έκανα έκκληση σε όλους την ευαίσθητη αυτή περίοδο να λειτουργήσουμε με χαμηλούς τόνους στα ζητήματα Ασφάλειας. Δεν εισακούσθηκα, διότι προφανώς κάποιοι αρνούνται να διαβούν τον Ρουβίκωνα και να συμπεριφερθούν υπεύθυνα. Ας αναλάβουν και την ευθύνη», έγραψε η Κατερίνα Παπακώστα στο facebook.

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Παπακώστα

Τι είπε στην τηλεοπτική της συνέντευξη η Κατερίνα Παπακώστα

Με αφορμή και το περιστατικό, έξω από το Πρωτοδικείο Αθηνών την Δευτέρα (12/11/2018), όπου αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει εντολή να μην γίνονται συλλήψεις. “Δεν ξέρω γιατί δεν έγιναν συλλήψεις”, είπε χαρακτηριστικά, καλώντας μάλιστα τους αστυνομικούς “να εντείνουν την αυτοπροστασία τους, να προσέξουν τον εαυτό τους”, ενώ πρόσθεσε ότι “θα εφαρμόσουμε το δόγμα της μηδενικής ανοχής”.

Ακούστε όσα είπε η Κατερίνα Παπακώστα στο Open

Την οργή της για τις δηλώσεις της κ. Παπακώστα εξέφρασε η Νέα Δημοκρατία, που αναφέρει σε ανακοίνωσή της: “Μετά τις απίστευτες δηλώσεις της κ. Κατερίνας Παπακώστα που έσπευσε να δικαιολογήσει όχι τους αστυνομικούς, αλλά τους μπαχαλάκηδες που τους έκαναν έλεγχο ταυτότητας, της προτείνουμε να αλλάξει και τον τίτλο της σε υφυπουργό Προστασίας του Ρουβίκωνα”.

Ανακοίνωση εξέδωσε και το ΚΙΝΑΛ. Η υπεύθυνη Εσωτερικών & Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής, Εύη Χριστοφιλοπούλου, δήλωσε: «Τα παρέδωσαν όλα στην ανομία και την ασυδοσία! Και η αρμόδια Υφυπουργός λέει στους αστυνομικούς να προστατεύουν τους εαυτούς τους. Την επόμενη φορά θα τους πουν να προσποιηθούν ότι κοιμούνται! Είναι κυνικοί, ανόητοι και επικίνδυνοι!»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Απαίσια ύπαρξη, είναι ό,τι πιο τοξικό και κακό έχει περάσει από τη Βουλή
«Μίσος, τοξικότητα, συνωμοσιολογία, προς όλους όσους δεν την προσκυνούν» - «Σήμερα κατηγόρησε την κα Λιάνα Κανέλη ότι έκανε "καριέρα" επί Χούντας ενώ ήταν 13 ετών»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
34
Ζωή «ποδήλατο»: Καβγάδες Κωνσταντοπούλου με Κανέλλη, Γεροβασίλη και Άδωνι στη Βουλή - «Θέλετε ένα κράτος με βασιλιά τον Μητσοτάκη και βασιλοπούλα την Ντόρα Μπακογιάννη»
Εκτός από την σύγκρουση με την Λιάνα Κανέλλη η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε και στην αντιπρόεδρο της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη
Ζωή Κωνσταντοπούλου
33
Ζωή Κωνσταντοπούλου – Λιάνα Κανέλλη: Άγρια κόντρα στη Βουλή – «Επί Χούντας έκανε καριέρα», «το 1967 ήμουν 13 ετών ουαί ουαί ουαί»
«Δεν επιτρέπω σε καμία κυρία Κανέλλη να θέτει σε αμφισβήτηση την δικιά μου πορεία» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, με τη βουλευτή του ΚΚΕ να απαντάει πως «κανείς δεν μπορεί να συκοφαντήσει την κυρία Κωνσταντοπούλου παραπάνω από ότι η ίδια τον εαυτό της»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Λιάνα Κανέλλη μετά το φραστικό επεισόδιο στη Βουλή
21
ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνειδητή επιλογή συγκάλυψης η μη άμεση κλήτευση Ξυλούρη και Σεμερτζίδου
«Η άμεση κατάθεσή τους είναι απαραίτητη τόσο για την αποκάλυψη της αλήθειας όσο και για τη διασφάλιση ότι η επιτροπή δεν θα στερηθεί κρίσιμα στοιχεία που θα φωτίσουν το σύστημα πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ»
Συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Κυριάκος Μητσοτάκης για παρελάσεις: Οι πολίτες χθες γύρισαν την πλάτη στην τοξικότητα και τη μιζέρια που διακινούν ορισμένοι
Στην εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για την υπαγωγή του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, τονίζοντας πως «είναι ειλημμένη απόφαση να μπει τέλος στην ανομία»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 156
Παύλος Μαρινάκης: Όχι τσιγαράκι και κιθάρα στον Άγνωστο Στρατιώτη, κάποιοι επένδυσαν στην προβοκάτσια και στο μπάχαλο
«Ο κόσμος κατάλαβε πως η επαναστατική γυμναστική των προηγούμενων χρόνων πήγε την Ελλάδα πίσω» ανέφερε προσθέτοντας ότι «οι σχέσεις Μητσοτάκη - Δένδια βρίσκονται στο καλύτερο σημείο»
Παύλος Μαρινάκης