Πολιτική

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Βαθιά θλίψη για το θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού

Τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Δημήτρη Κρεμαστινού και τη βαθιά της θλίψη για το θάνατό του εξέφρασε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον θάνατο του  Δημήτρη Κρεμαστινού, που υπηρέτησε την ιατρική επιστήμη και την πολιτική με συνέπεια, ευγένεια, μετριοπάθεια και ήθος.  Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του», έγραψε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον επίσημο λογαριασμό της Προεδρίας στο twitter.

Δείτε την ανάρτηση της ΠτΔ

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός έφυγε από τη ζωή σήμερα (08.05.2020) νικημένος από τον κορονοϊό, μια εβδομάδα αφού συμπλήρωσε τα 78 του χρόνια.

Νοσηλευόταν διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό εδώ και εβδομάδες, δίνοντας τιτάνια μάχη για νικήσει τον ιό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η λαμπερή εμφάνιση της Κίμπερλι Γκιλφόιλ σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο – Φωτογραφίες της νέας πρέσβειρας των ΗΠΑ λίγο πριν έρθει στην Αθήνα
Στην εκδήλωση έλαβαν, επίσης, μέρος οι πρεσβευτές των ΗΠΑ στην Ουκρανία και την Κύπρο, η Τατιάνα Μπλάτνικ, αλλά και ο δημοφιλής τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός
H νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Αθήνα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ 3
«Παραπάνω από επίκαιρες οι δηλώσεις Καραμανλή για τις επιθέσεις στον θεσμό της Δικαιοσύνης» λένε στην κυβέρνηση
Ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε επίσης ότι «αν αποβεί άκαρπη η αποκατάσταση του σεβασμού και της εμπιστοσύνης των πολιτών στους θεσμούς οδεύουμε προς μείζονα θεσμική κρίση»
Μέγαρο Μαξίμου 5