Πολιτική

Καχύποπτοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ “βομβαρδίζουν” τον Κατρούγκαλο για το Ασφαλιστικό

“Βροχή” πέφτουν οι ερωτήσεις προς τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, με επίκεντρο το Ασφαλιστικό.
 

Ο κ. Κατρούγκαλος ενημέρωσε όλους τους βουλευτές για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση και δέχτηκε πληθώρα ερωτήσεων κυρίως όσον αφορά τους νέους συνταξιούχους, το ποσοστό αναπλήρωσης συντάξεων, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τις εργοδοτικές εισφορές και τα μπλοκάκια των δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με την εκπομπή LiveNews του Νίκου Ευαγγελάτου από τη συχνότητα του “Ε”, ο υπουργός Εργασίας τόνισε πως έχει εισπράξει θετικό κλίμα από τους εκπροσώπους των θεσμών, ενώ επανέλαβε ότι δεν θα υπάρξουν περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331