Πολιτική

Καυγάς Σκουρλέτη – Σπίρτζη και ένταση στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Κρατάει καιρό η αντιπαράθεση ανάμεσα στο Χρήστο Σπίρτζη και τον Πάνο Σκουρλέτη για το θέμα των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023. Και το απόγευμα της Τετάρτης… αναβίωσε.

Στη χθεσινή (30.11.2022) συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Σκουρλέτης επιτέθηκε με έντονο ύφος προς τον Χρήστο Σπίρτζη για το θέμα του Δικτύου Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ και τη στελέχωσή του με 131 πρόσωπα.

Τα στελέχη της Ομπρέλας θεωρούν ότι έτσι δημιουργείται ένα κόμμα μέσα στο κόμμα και περιθωριοποιούνται οι Οργανώσεις Μελών, οι Νομαρχιακές Επιτροπές και το Οργανωτικό Γραφείο.

«Πρέπει στο δίκτυο να συμμετέχουν ex officio τα μέλη των νομαρχιακών που είναι υπεύθυνα για τα θέματα της Αυτοδιοίκησης, που ξέρουν τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και τα πρόσωπα» είπε με έντονο ύφος ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ο Χρήστος  Σπίρτζης απάντησε: «Ας μπουν τα μέλη των νομαρχιακών. Όμως δεν θα ξανακάνουμε τα ίδια λάθη με το ‘19».

Η αναφορά στο παρελθόν και μάλιστα στην περίοδο που ήταν γραμματέας ο Πάνος Σκουρλέτης προκάλεσε ένταση που διήρκεσε λίγα λεπτά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: «Να ανακαλέσει η Τουρκία το casus belli» – «Το Ισραήλ κινδυνεύει να αποξενωθεί από τους συμμάχους του»
«Η Τουρκία πρέπει να άρει την απειλή πολέμου εναντίον της Ελλάδας που είναι μαύρο σύννεφο πάνω από τις σχέσεις μας» - «Καμία δικαιολογία για τη συνέχιση του πολέμου στη Γάζα»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
18
Καράογλου για τους νεκρούς μάρτυρες της εξεταστικής του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πέθαναν από το άγχος τους»
Στη λίστα μαρτύρων που πρότεινε η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται και το όνομα του πρώτου πρόεδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, Βαγγέλη Σεφεριάδη, ο οποίος υπηρέτησε από το 1999 έως το 2002, αλλά έχει φύγει από τη ζωή το 2016
Ο Θόδωρος Καράογλου 2