Πολιτική

Κικίλιας στον Ευαγγελισμό: «Οι άνθρωποι της Υγείας αξίζουν πολλά»

To ΓΝΑ «Ευαγγελισμός» κατά τη διάρκεια της εφημερίας του επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης, 06.04.2021, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Ο Βασίλης Κικίλιας συνομίλησε με ασθενείς, γιατρούς και νοσηλευτές και πραγματοποίησε συνάντηση με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και με διευθυντές των Κλινικών. Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο υπουργός Υγείας δήλωσε: «Αύριο, στο τέλος της εφημερίας, ξημερώνει η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Και πέρυσι και φέτος, αυτή η μέρα μας βρίσκει μέσα στη μάχη κατά του κορονοϊού και αυτό πρέπει να προβληματίσει τις δυτικές κοινωνίες την επαύριον της νόσου, για το πώς θα οργανώσουμε τα Συστήματα Υγείας, έτσι ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του αύριο».

Ο Κικίλιας για Ευαγγελισμό και κορονοϊό

Στις δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας τόνισε πως ο «Ευαγγελισμός» είναι η ναυαρχίδα της Υγείας και σηκώνει ένα πολύ μεγάλο βάρος των Covid, αλλά και των non-Covid περιστατικών. Αφού ευχαρίστησε γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους στο νοσοκομείο, είπε για αυτούς: «Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα όρια των αντοχών τους και των δυνάμεών τους αλλά, όπως βλέπετε, είναι κάθε μέρα εδώ, εφημερεύουν, μας προσέχουν, μας φροντίζουν, αξίζουν πολλά και θα φροντίσουμε ως κυβέρνηση να τους στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο».

Click4more: Τσιόδρας: Προσοχή στις ηλικίες από 20 έως 50 ετών – Μέχρι πότε θα ζούμε με τα μέτρα για τον κορονοϊό

Ο Β.Κικίλιας κατέληξε επισημαίνοντας πως «η μάχη δεν τελειώνει ποτέ, θα τελειώσει όταν έχουμε εμβολιαστεί όλοι και έχουμε αφήσει πίσω μας αυτή την τεράστια κρίση δημόσιας υγείας. Μέχρι τότε συνιστώ σε όλους προσοχή, μέτρα ατομικής προστασίας, υγιεινή των χεριών, μάσκες και σεβασμό στους ανθρώπους μας και στις οικογένειές μας γιατί, δυστυχώς, αυτήν την περίοδο υπάρχει στην Ελλάδα ενδοοικογενειακή μετάδοση του ιού. Σεβασμό στους συμπολίτες μας και στην κοινωνία, στις ευπαθείς ομάδες, σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν μπορούν ή είναι μεγάλης ηλικίας με υποκείμενα νοσήματα και κινδυνεύουν πιο πολύ από την Covid».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου – Λιάνα Κανέλλη: Άγρια κόντρα στη Βουλή – «Επί Χούντας έκανε καριέρα», «το 1967 ήμουν 13 ετών ουαί ουαί ουαί»
«Δεν επιτρέπω σε καμία κυρία Κανέλλη να θέτει σε αμφισβήτηση την δικιά μου πορεία» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, με τη βουλευτή του ΚΚΕ να απαντάει πως «κανείς δεν μπορεί να συκοφαντήσει την κυρία Κωνσταντοπούλου παραπάνω από ότι η ίδια τον εαυτό της»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Λιάνα Κανέλλη μετά το φραστικό επεισόδιο στη Βουλή
11
ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνειδητή επιλογή συγκάλυψης η μη άμεση κλήτευση Ξυλούρη και Σεμερτζίδου
«Η άμεση κατάθεσή τους είναι απαραίτητη τόσο για την αποκάλυψη της αλήθειας όσο και για τη διασφάλιση ότι η επιτροπή δεν θα στερηθεί κρίσιμα στοιχεία που θα φωτίσουν το σύστημα πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ»
Συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Κυριάκος Μητσοτάκης για παρελάσεις: Οι πολίτες χθες γύρισαν την πλάτη στην τοξικότητα και τη μιζέρια που διακινούν ορισμένοι
Στην εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για την υπαγωγή του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, τονίζοντας πως «είναι ειλημμένη απόφαση να μπει τέλος στην ανομία»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 144
Παύλος Μαρινάκης: Όχι τσιγαράκι και κιθάρα στον Άγνωστο Στρατιώτη, κάποιοι επένδυσαν στην προβοκάτσια και στο μπάχαλο
«Ο κόσμος κατάλαβε πως η επαναστατική γυμναστική των προηγούμενων χρόνων πήγε την Ελλάδα πίσω» ανέφερε προσθέτοντας ότι «οι σχέσεις Μητσοτάκη - Δένδια βρίσκονται στο καλύτερο σημείο»
Παύλος Μαρινάκης
Το «χάος» υπερισχύει του Μητσοτάκη, «κάλπες ξανά» αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία - Τι δείχνει δημοσκόπηση της Interview
Το 45% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι θα προτιμούσε να διεξαχθούν νέες εκλογές, έναντι του 22% που επιλέγει τη συνεργασία ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, σενάριο που συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη αποδοχή
Δημοσκόπηση Interview: Το «χάος» υπερισχύει του Μητσοτάκη, «κάλπες ξανά» αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία 51