Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

ΚΙΝΑΛ: Συνέχεια στον «σκοτωμό» για τις εκλογές – Ανδρουλάκης: Κάποιοι θέλουν να τις κάνουν μάχη μηχανισμών

ΚΙΝΑΛ: Συνέχεια στον «σκοτωμό» για τις εκλογές – Ανδρουλάκης: Κάποιοι θέλουν να τις κάνουν μάχη μηχανισμών

Συνέχεια δίνει ο Νίκος Ανδρουλάκης στην κόντρα που ξέσπασε στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΚΙΝΑΛ για τις εσωκομματικές εκλογές.

«Δυστυχώς δεν συνάδουν με τη λογική της ενότητας και της προοπτικής για την παράταξη, οι σημερινές εξελίξεις στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής», σχολίασαν με non parer πηγές από το περιβάλλον του Νίκου Ανδρουλάκη, αργά το βράδυ.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι «οι υποψήφιοι, είναι όλοι εκλεγμένοι από τον Ελληνικό λαό και ο όποιος αποκλεισμός, είναι αδιανόητος».

Σχετικά με τον τρόπο που έγινε η ψηφοφορία, τονίζουν ότι «οι εντάσεις που προκλήθηκαν, δεν βοηθούν την κοινή μας προσπάθεια».

Αφήνουν αιχμές για όσους «έχουν επιλέξει να μετατρέψουν τις εκλογές από πολιτικό γεγονός σε μια μάχη μηχανισμών, απαξιωμένη απο την κοινωνία, δεν υπηρετούν την προοπτική μας», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά. Καταλήγουν με την αναφορά ότι «ο κόσμος της παράταξης να είναι σίγουρος ότι υπάρχουν οι δυνάμεις που θα διασφαλίσουν τη διεξαγωγή ενος γόνιμου πολιτικού διαλόγου και μια ανοιχτή δημοκρατική εκλογική διαδικασία».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις