Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Συνέχεια στον «σκοτωμό» για τις εκλογές – Ανδρουλάκης: Κάποιοι θέλουν να τις κάνουν μάχη μηχανισμών

Συνέχεια δίνει ο Νίκος Ανδρουλάκης στην κόντρα που ξέσπασε στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΚΙΝΑΛ για τις εσωκομματικές εκλογές.

«Δυστυχώς δεν συνάδουν με τη λογική της ενότητας και της προοπτικής για την παράταξη, οι σημερινές εξελίξεις στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής», σχολίασαν με non parer πηγές από το περιβάλλον του Νίκου Ανδρουλάκη, αργά το βράδυ.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι «οι υποψήφιοι, είναι όλοι εκλεγμένοι από τον Ελληνικό λαό και ο όποιος αποκλεισμός, είναι αδιανόητος».

Σχετικά με τον τρόπο που έγινε η ψηφοφορία, τονίζουν ότι «οι εντάσεις που προκλήθηκαν, δεν βοηθούν την κοινή μας προσπάθεια».

Αφήνουν αιχμές για όσους «έχουν επιλέξει να μετατρέψουν τις εκλογές από πολιτικό γεγονός σε μια μάχη μηχανισμών, απαξιωμένη απο την κοινωνία, δεν υπηρετούν την προοπτική μας», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά. Καταλήγουν με την αναφορά ότι «ο κόσμος της παράταξης να είναι σίγουρος ότι υπάρχουν οι δυνάμεις που θα διασφαλίσουν τη διεξαγωγή ενος γόνιμου πολιτικού διαλόγου και μια ανοιχτή δημοκρατική εκλογική διαδικασία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση προανακριτικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Το ενδεχόμενο καταλογισμού ευθυνών και στον πρωθυπουργό και η διαφωνία Φάμελλου με Φαραντούρη
Στην Κουμουνδούρου, δεν φαίνεται να έχουν καταλήξει εάν θα  βάλουν στο κάδρο των ευθυνών και τον πρωθυπουργό
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ
Την επόμενη βδομάδα η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτικής σχετικά με τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Ποιους θα περιλαμβάνει
Τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη με την μέχρι σήμερα ανάγνωση της δικογραφίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ λένε ότι δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο που να εμπλέκει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την όλη υπόθεση
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Βουλή