Πολιτική

ΚΚΕ: Σκληρή ανακοίνωση κατά ΣΥΡΙΖΑ – «Αναμενόμενη η συκοφαντία αφού έχουν γίνει κολλητοί της σαπίλας»

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις αναφορές στελεχών του στο Κομμουνιστικό Κόμμα.

Στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αναφέρει πως είναι «απόλυτα αναμενόμενο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αναμασούν τη διαχρονική συκοφαντία των συστημικών κομμάτων – και ιδιαίτερα της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας – σε βάρος του ΚΚΕ περί “κολλημένων που θέλουν να έρθει ο λαός σε 2.500 χρόνια”».

Συνεχίζει λέγοντας πως «όταν έχεις γίνει “κολλητός” της καπιταλιστική σαπίλας, των μνημονίων, της ΕΕ, των δολοφόνων του ΝΑΤΟ και κυρίως των μεγάλων αφεντικών, είναι πολύ λογικό να αναζητάς άλλοθι για τη στάση σου στα δήθεν “κολλήματα” όσων πάνε κόντρα στο ρεύμα».

«Ευτυχώς ο δρόμος των μεγάλων ανατροπών ανοίγει από “κολλημένους”, που δεν συμβιβάζονται με τη βαρβαρότητα και δυστυχώς για όσους έχουν υποταχθεί σε αυτήν, ο δρόμος αυτός θα αποδειχθεί πολύ πιο σύντομος από όσο νομίζουν» τονίζει καταλήγοντας το σχόλιο του κόμματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διπλωματικές πηγές για τη Ρηματική Διακοίνωση της Λιβύης στον ΟΗΕ: Απορρίπτουμε κάθε ενέργεια που βασίζεται σε άκυρες και ανυπόστατες συμφωνίες
«Καμία αντίδραση δεν πρόκειται να αποθαρρύνει την ελληνική κυβέρνηση από το να ασκεί, με υπευθυνότητα και έμπρακτα, τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας»
Ο χάρτης που έδωσε η Λιβύη 42
Ρηματική διακοίνωση της Λιβύης στον ΟΗΕ αμφισβητεί τη γραμμή της Ελλάδας ακόμα και νότια Κρήτης
Το επίσημο έγγραφο της Τρίπολης δείχνει για πρώτη φορά τα όρια που θέτει η Λιβύη βάσει του παράνομου Τουρκολιβυκού Μνημονίου τα οποία εκτείνονται όχι μόνο δυτικά αλλά και νότια της Κρήτης
Ο χάρτης που έδωσε η Λιβύη 36
Κυριάκος Μητσοτάκης για την κάρτα εργασίας: «Στον τουρισμό μόνο τον Μάιο δηλώθηκαν 1000% περισσότερες υπερωρίες»
Ο πρωθυπουργός τόνισε πως τον Μάιο υπήρξε τεράστια αύξηση στις υπερωρίες και ξεκαθάρισε πως αλλάζουν και στην πράξη οι καταστάσεις λόγω της εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας εργασίας
Κυριάκος Μητσοτάκης
13