Πολιτική

Κώστας Σκανδαλίδης για Βάσω Παπανδρέου: Έφυγε αυτή που περπατούσε όρθια σε όλη της τη ζωή

Με τον τρόπο που την έβλεπε αποχαιρετά την Βάσω Παπανδρέου ο Κώστας Σκανδαλίδης

«Έφυγε και η Βάσω μας. Αυτή που περπατούσε όρθια σε όλη της τη ζωή», γράφει σε ανάρτησή του ο Κώστας Σκανδαλίδης. 

Και συνεχίζει: «Αυτή που δεν έλεγε λόγια γιατί μιλούσε το έργο της. Αυτή που πίσω από τη «σιδηρά κυρία «έκρυβε απέραντη ευαισθησία και ψυχική δύναμη. Έφυγε σιωπηλά, όπως σιωπηλά και περήφανα αποχώρησε από την πολιτική.
Χωρίς να απαιτήσει τίποτα απ όσα της χρωστούσε για την μεγάλη προσφορά και τον αγώνα της για την πατρίδα, τη δημοκρατία,την κοινωνική αλλαγή. Έφυγε κ όλοι εμείς γίναμε φτωχότεροι. Καλό σου ταξίδι».

 

Η Βάσω Παπανδρέου έφυγε σήμερα στα 80 της χρόνια από την ζωή ενώ εδώ και αρκετά χρόνια είχε αποσυρθεί από τον δημόσιο βίο. 

Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στα Βελιμίτικα, Αχαΐας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Να αποσυρθεί η ρύθμιση που θεωρείται «φωτογραφική» για την Όλγα Κεφαλογιάννη ζητούν οι δικηγορικοί σύλλογοι
Η ρύθμιση χαρακτηρίζεται από την αντιπολίτευση «φωτογραφική», καθώς εφαρμόστηκε από την υπουργό Τουρισμού στην υπόθεση επιμέλειας των παιδιών που έχει αποκτήσει με τον Μίνωα Μάτσα
Όλγα Κεφαλογιάννη 6