Πολιτική

Κώστης Χατζηδάκης – Πόπη Καλαϊτζή: Μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του παιδιού τους!

Αντίστροφα μετρούν ο Κωστής Χατζηδάκης και η Πόπη Καλαϊτζή για τον ερχομό του παιδιού τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, το ζευγάρι αναμένει την έλευση του γιου του, κοντά στα Χριστούγεννα.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, άνθρωποι του περιβάλλοντός τους αναφέρουν ότι το όνομα του παιδιού έχει οριστικοποιηθεί. Και οι δύο έχουν συμφωνήσει να τον βαφτίσουν Γιάννη, το όνομα του πατέρα του αντιπροέδρου της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη.

Πηγή: Secret – Παραπολιτικά

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Καρυστιανού να παραιτηθεί από πρόεδρος του Συλλόγου των Τεμπών, ζήτησε το ΔΣ: «Θα το κάνω αν μου ζητηθεί σε συνέλευση»
«Ο λόγος που δεν παραιτούμαι από μόνη μου είναι ότι εγώ παραμένω πιστή σ' αυτά που πορίζει ο σύλλογος, ως προς τον σκοπό της δημιουργίας και της ύπαρξής του»
Η Μαρία Καρυστιανού 53
Μαρία Καρυστιανού: Θα συμμετέχουμε στις επόμενες εκλογές – Αν μου ζητηθεί, θα παραιτηθώ από τον σύλλογο για τα Τέμπη
«Βλέπω ξαφνικά κάποιους να μου επιτίθενται και δεν καταλαβαίνω το γιατί» είπε για τις αντιδράσεις ορισμένων από τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη
Η Μαρία Καρυστιανού στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Πάνο Ρούτσι
78