Πολιτική

Κουμουτσάκος για τον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ: Ένας χρόνος υποχώρησης

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Η ανακοίνωση έχει τίτλο: «Ένας χρόνος εθνικής υποχώρησης».

Ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «λαϊκισμό ψεύτικων υποσχέσεων» για «ερασιτεχνισμό και απόλυτη αναποτελεσματικότητα», για «αλαζονεία, αυταρχισμό και καθεστωτική νοοτροπία».

«Σήμερα, όλοι οι Έλληνες ζούμε πολύ χειρότερα απ’ ό,τι ένα χρόνο πριν. Όλα αυτά έχουν ονοματεπώνυμο. Ένα χρόνο πριν, συγκροτήθηκε η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου. Λίγες μέρες μετά οριζόταν Υπουργός Οικονομικών ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης. Ίσως, μόνον αυτό να τα λέει όλα…», καταλήγει η δήλωση του Γιώργου Κουμουτσάκου.

Όλη η δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ

«Ένα χρόνο πριν, ο λαϊκισμός των ψεύτικων υποσχέσεων αναλάμβανε την εξουσία. Τη διαχειρίστηκε διχαστικά. Με εξωπραγματική ιδεοληψία, επικίνδυνο ερασιτεχνισμό και απόλυτη αναποτελεσματικότητα. Με αλαζονεία και αυταρχισμό. Με καθεστωτική νοοτροπία.
Σε όλα τα μέτωπα: Της οικονομίας, της παιδείας, της ανεργίας, της υγείας, της ασφάλειας, της καθημερινότητας του πολίτη, της διεθνούς αξιοπιστίας, η πατρίδα μας πήγε δραματικά πίσω.
Ένα χρόνο τώρα, στοχοποιούνται η επιχειρηματικότητα, η εργασία, η ανάπτυξη, η αριστεία.
Ένα χρόνο πριν – πριν την ανάληψη της εξουσίας από το λαϊκισμό – στη χώρα μας, με σκληρές προσπάθειες και θυσίες όλων, είχαν δημιουργηθεί στέρεες βάσεις και χειροπιαστές προοπτικές για το τέλος των μνημονίων και την έξοδο από την κρίση.
Σήμερα, παντού οπισθοδρόμηση και αδιέξοδα. Στην οικονομία, στο ασφαλιστικό, στο προσφυγικό.
Σήμερα, όλοι οι Έλληνες ζούμε πολύ χειρότερα απ’ ό,τι ένα χρόνο πριν.
Όλα αυτά έχουν ονοματεπώνυμο.
Ένα χρόνο πριν, συγκροτήθηκε η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου. Λίγες μέρες μετά οριζόταν Υπουργός Οικονομικών ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης.
Ίσως, μόνον αυτό να τα λέει όλα…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δικαστές και εισαγγελείς κατά Κωνσταντοπούλου: Επιδιώκει να παραμένει στην επικαιρότητα με όποιο παρανοϊκό σενάριο μπορεί να δημιουργήσει ανθρώπινος νους
«Η συγκεκριμένη δικηγόρος- πολιτικός - επαγγελματίας συκοφάντης καλυπτόμενη από την βουλευτική της ασυλία, δήλωσε με αναίδεια την πρόθεση και την επιδίωξη της να μην διεξαχθεί η δίκη για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών»
Ζωή Κωνσταντοπούλου 5
Νίκος Δένδιας: Οι Patriot στη Σαουδική Αραβία «προστατεύουν κάθε πολίτη της ΕΕ από τον πληθωρισμό της ενέργειας»
«Οι ιρανικοί πύραυλοι που εξουδετερώθηκαν από τους ελληνικούς Patriot πετούσαν με ταχύτητα πάνω από 3 Mach» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας που συναντήθηκε με τον μόνιμο αντιπρόσωπο των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας σε συζήτηση στο συνέδριο East Macedonia and Thrace Forum IV στην Αλεξανδρούπολη
Κόντρα Μαρινάκη – Τσουκαλά: «Διαστρεβλώνει τα λεγόμενά μου» λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος – «Συνεχίζει να πετάει τη μπάλα στη εξέδρα» απαντάει ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ
«Κατά τη συνήθη τακτική δεν απαντά σε τίποτα και παίζει με τις λέξεις» λέει μεταξύ άλλων για τον Παύλο Μαρινάκη, ο Κώστας Τσουκαλάς
Παύλος Μαρινάκης