Πολιτική

Ξαναχτύπησαν τα μπουμπούκια του ΣΥΡΙΖΑ

Σας έγραφα για τα μπουμπούκια του ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά φαίνεται πως ο μπαχτσές έχει πάρα πολλά. Σκέτη ζούγκλα είναι.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν το λέει ο Κάλχας. Το αποκαλύπτουν οι ίδιοι, όταν οι αφιλότιμοι (16 τον αριθμό) με τροπολογία ζητούν να απαγορευτεί να μην πωλούν τσιγάρα τα ψιλικατζίδικα (λες να εξυπηρετεί τον αγώνα κατά των μονοπωλίων και δεν το πήραμε πρέφα οι υπόλοιποι;).
Μπορεί να αποσύρθηκε ύστερα από τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν, αλλά δεν παύει να αποτελεί ισχυρή ένδειξη, για να μην πως απόδειξη, της αβάσταχτης ελαφρότητας με την οποία πολιτεύονται όσοι ανήκουν στη συνομοταξία των μπουμπουκιών.
Και είναι πολλοί οι άτιμοι. Κι΄ αν προσθέσεις και τα μπουμπούκια των άλλων κομμάτων, ε, τότε χάνεις το μέτρημα…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Υπουργικό συμβούλιο την Τρίτη υπό τον Μητσοτάκη – Στο τραπέζι ισότητα αμοιβών, Ταμείο Ανάκαμψης και ξένες επενδύσεις
Στις 11.00 στο Μέγαρο Μαξίμου η συνεδρίαση - Η ατζέντα περιλαμβάνει ακόμη Τεχνητή Νοημοσύνη, νέα ΚΑΠ, αεροδρόμιο Καλαμάτας και επαναδιορισμό Στουρνάρα
Κυριάκος Μητσοτάκης