Συμβαίνει τώρα:
Χωρίς ρεύμα Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα και πολλές περιοχές στον Πειραιά λόγω βλάβης
Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης από την Χαλκίδα: Τα κόμματα της αντιπολίτευσης θέλουν να μας κοντύνουν

Στη Χαλκίδα μίλησε το απόγευμα του Σαββάτου (11/5/24) ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος συναντήθηκε με πολίτες στην περιοχή λίγες ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές.

«Πριν από έναν χρόνο, 6 Μαΐου είχα βρεθεί εδώ πριν τις εκλογές. Είμαι σήμερα εδώ για να σας πως ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αυτή η ευθύνη είναι βαριά, να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας και να στηρίξουμε τις τοπικές κοινωνίες» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινώντας την ομιλία του στη Χαλκίδα.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για τα έργα που γίνονται στην περιοχή, όπως το «έργο αναφοράς» που γίνεται στην αγορά. «Είναι ένα μόνο μικρό παράδειγμα των παρεμβάσεων που γίνονται σε όλη την Ελλάδα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τουρισμό στη Βόρεια Εύβοια τις ημέρες του Πάσχα. «Είχα δεσμευτεί ότι θα σταθούμε δίπλα στη Βόρεια Εύβοια μετά τις πυρκαγιές» είπε ο πρωθυπουργός.

«Να κάνουμε πολιτική για τους πολίτες. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν θέλουμε πολιτικό διάλογο με ύβρεις ή να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα και τα ζητούμενα των Ευρωεκλογών» τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Το τι θα γίνει στο Ευρωκοινοβούλιο μετά τις εκλογές έχει μεγάλη σημασία για το μέλλον όλων μας… Ως Έλληνες ευρωβουλευτές πρέπει να παίξουμε έναν ουσιαστικό ρόλο» συμπλήρωσε.

«Είμαι υπερήφανος γιατί η Ελλάδα του 2024 δεν έχει σχέση με την Ελλάδα του 2019. Από μαύρο πρόβατο έχουμε γίνει μια χώρα που ακούγεται στην Ευρώπη… Η ΝΔ ξέρει και μπορεί να διεκδικεί αυτά που μπορούμε να εξασφαλίσουμε από την Ευρώπη… Επίσης βλέπετε ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης θέλουν να κοντύνουν τον Μητσοτάκη για να προκληθεί πολιτική αναταραχή και να αμφισβητηθεί η πολιτική νομιμοποίηση που πήραμε στις εκλογές.» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το μήνυμα που θα βγει από την κάλπη είναι ότι η ΝΔ είναι πανίσχυρη, πρωταγωνίστρια στο πολιτικό σκηνικό. Είναι μια ευκαιρία οι Ευρωεκλογές να κάνουμε ένα σύντομο απολογισμό και τι θα κάνουμε για τα επόμενα χρόνια. Και έχουμε πετύχει πολλά αυτούς τους μήνες».

«Είμαι σίγουρος ότι το βράδυ της 9ης Ιουνίου η ΝΔ θα είναι νικήτρια των Ευρωεκλογών» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Δείτε εδώ live την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χαλκίδα:

«Η ΝΔ απέδειξε ότι είναι το μόνο κόμμα με ρίζες στην ελληνική κοινωνία. Γιορτάζουμε 50 χρόνια, κάτι σωστό έχουμε κάνει» είπε κλείνοντας την ομιλία του ο πρωθυπουργός…

«Το βράδυ της 9ης Ιουνίου να γιορτάσουμε μαζί άλλη μία μεγάλη νίκη της ΝΔ» συμπλήρωσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Όργιο σπατάλης με τα ακίνητα του Στρατού – Το ρετιρέ του αξιωματικού αξίας 800.000€, η πισίνα των 49,5 μέτρων και τα 2.400 τετραγωνικά για 29 άτομα
«Το Ταμείο Εθνικού Στόλου, Φειδίου 12, έχει 700 τετραγωνικά για 10 άτομα, 70 τετραγωνικά το άτομο. Αυτή την πραγματικότητα μου λέτε να μην αλλάξω», ανέφερε ο κ. Δένδιας.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατά την ομιλία του στη Βουλή 9
ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπαίνει εμπόδιο για να φτάσουν οι δυο υπουργοί στη Δικαιοσύνη
Ο Κώστας Τσουκαλάς παρουσιάζει πως περιγράφεται στη δικογραφία από τους Ευρωπαίους Εισαγγελείς η δράση του καθετοποιημένου κυκλώματος που απάρτιζαν διοικητικά στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ - μέλη της ΝΔ
Το λογότυπο του ΠΑΣΟΚ
«Μετωπική» ΝΔ με ΠΑΣΟΚ για τον ΟΠΕΚΕΠΕ με το βλέμμα στο κεντρώο ακροατήριο – Μέσα στον Αύγουστο τα πρώτα «ραβασάκια» για επιστροφή «αμαρτωλών» επιδοτήσεων
Η κυβέρνηση διατηρεί ψηλά τους τόνους της αντιπαράθεσης με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, και κυρίως με το ΠΑΣΟΚ, για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Το «ευχαριστώ» του Κυριακού Μητσοτάκη σε πυροσβέστες και εθελοντές - «Το κράτος δίπλα σε όσους είδαν να καταστρέφονται οι περιουσίες τους»
«Ο κρατικός μηχανισμός κλήθηκε να δώσει έναν τιτάνιο αγώνα και να αντιμετωπίσει παράλληλα δεκάδες πυρκαγιές σε όλη τη χώρα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 76