Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης για παγκόσμια ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού: «Η πρόληψη σώζει ζωές»

Ανήμερα της θλιβερής επετείου του θανάτου της Φώφης Γεννηματά αλλά και της παγκόσμιας ημέρας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε σήμερα (25.10.2022) για το Πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» και τα αποτελέσματά των δωρεάν μαστογραφιών που προσφέρει.

«Η πρόληψη σώζει ζωές και χάρη στο πρόγραμμα “Φώφη Γεννηματά” έχουν σταλεί πάνω από 1 εκατ. sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε γυναίκες ηλικίας από 50 έως 69 ετών» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με τις μαστογραφίες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε ότι 40.000 γυναίκες έχουν ήδη κάνει χρήση αυτής της δωρεάν παροχής και σε πάνω από 2.000 έχουν εντοπιστεί κακοήθειες. «Πρέπει να ενθαρρύνουμε όλες τις γυναίκες άνω των 50 να κάνουν χρήση αυτών των δωρεάν εξετάσεων» ανέφερε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια και από τον Κωνσταντίνο Τασούλα για την εκλογή του στην προεδρία του Eurogroup
«Πρόκειται για μια επιτυχία που αποτελεί αναγνώριση του κύρους της χώρας μας, καθώς και της αποτελεσματικότητας της οικονομικής πολιτικής» αναφέρει ο ΠτΔ
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα με τον Κυριάκο Πιερρακάκη
Αλέξης Τσίπρας: Έχουν δίκιο οι αγρότες που εξεγείρονται – Έξι χρόνια τώρα δεν υπήρξε κανένας σχεδιασμός στήριξης,
«Το ενεργειακό κόστος αυξήθηκε κατά 40%, ενώ οι ενεργειακές κοινότητες που εμείς σχεδιάσαμε το 2018 για τους παραγωγούς άνοιξαν τελικά μόνο για χάρη των μεγάλων εταιρειών ενέργειας»
Αλέξης Τσίπρας
Καβγάς Κυρανάκη – Πελετίδη για τον σιδηρόδρομο στην Πάτρα: «Ο δήμαρχος κάνει σόου», «τι την περάσατε την πόλη;»
Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών επανέφερε παλαιότερο διάλογό του με τον δήμαρχο, υποστηρίζοντας ότι ο τελευταίος ζήτησε πλήρη υπογειοποίηση του έργου
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Χριστοδουλίδη για το Κυπριακό πριν τη συνάντηση με τον τουρκοκύπριο ηγέτη Ερχιουρμάν
Λευκωσία και Αθήνα παραμένουν σε απόλυτο συντονισμό, κινούμενες σταθερά προς τον κοινό στόχο που παραμένει αμετάβλητος: την επίλυση του Κυπριακού
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Χριστοδουλίδης